Zodiac N-ZO 680

Nyhet! Nå også Black Custom utgave.

Med N-ZO RIB kan du nyte fordelene fra innovasjonen som er bygget inn i skroget, og båtens dekk layout.

Design
Her er det bygget videre på suksessen fra N-ZO 700 Cabin, og Zodiac® har nok en gang fått med seg den velkjente Italienske designeren Vittorio Garroni for å designe båten med eksklusive linjer! Disse nye båtene er produsert i henhold til bestemte tekniske spesifikasjoner for å møte de mest etterspurte kravene for fritidsbåter.

Sikkerhet
N-ZO serien høster av den lange skrogerfaring erfaringen til Zodiac®, som har 2 innovative egenskaper.

  • Nyutviklet V-Bunnskrog som gir båten overlegene sjøegenskaper.
  • Den generøse fribordhøyden, takket være størrelsen på pontongen, og skrogets unike design gjør cockpiten svært romslig.

Komfort
Den nye N-ZO er en fritidsbåt som er ment for å deles med andre. Komforten til passasjerene er spesielt vektlagt, både ved tomgangskjøring i skjærgården, og ved langturer. 3 innovative egenskaper er inkludert i båtens dekk layout.

  • Plassen om bord er utnyttet så effektivt som mulig. Dekket er designet for å kunne beveges seg trygt om bord i båten. En helt ny konsoll som kalles “Air Console”, som er forhøyet minimerer brukt dekksplass, noe som øker plassen i båten.
  • Underholdningsområdet har blitt forbedret, ved å gi alle nye N-ZO en stor og romslig akter cockpit med plass til et stort antall passasjerer, og byr på direkte tilgang til badeplattformen.
  • Båtens modulere design har ikke blitt oversett. N-ZO serien er utstyrt med en ny type solseng “Reverse & Sun” som gjør det mulig å slå opp en stor solseng på bare sekunder, ved å felle ut en ileggsplate.

Den nye N-ZO serien består derfor av båter som er behagelig å hvile øynene på, sjødyktige, romslige, og med spesielt fokus på sikkerhet! Hver modell i N-ZO-serien garanterer full nytelse på sjøen. Design, ergonomi, materialer som benyttes og beslag ble opprettet med enkel manøvrering i tankene. Dette for å tilby mannskapet all plassen som trengs.

Teknisk data
Verdi
Lengde:
680 cm
Innvendig lengde:
582 cm
Utvendig bredde:
254 cm
Innvendig bredde:
130 cm
Tube diameter:
60 cm
Skrog vinkel:
22°
Passasjerer:
12
Totalvekt:
1080 kg
Lufttette kamre:
6
Skroglengde:
652 cm
Skrog bredde:
181 cm
Skrog høyde:
203 cm
Anbefalte motor:
175 hk
Maks tillatt motor:
200 hk
Minimum motor:
150hk
Stammelengde:
Ekstra lang