Zodiac Medline 6.8

Fulltreffer fra Zodiac!

Zodiac Medline 6.8 er kanskje den mest komplette RIB’en til dags, i volumsegmentet 21 – 23 fot! Zodiac bruker sin årelange erfaring til å vise hvordan RIB skal gjøres. Her får du ikke bare en praktisk båt, men helt rå sjøegenskaper!

Når Zodiac endelig slipper en modell av typen som gjerne bli omtalt som luksus RIB, så bare funker alt. Zodiac har lagt mye tanke i utformingen av båten. Dette kombinert med årelang erfaring, og markedsledende kvalitet. Om vi starter i baugen på båten finner vi en stor solseng. For de som ønsker kan denne forlenges, noe som gir deg et hav av plass.  Cockpiten er stor og romslig, og  ergonomien er satt i høysetet under utformingen av interiøret.   Sittegruppen i salongen har bord med god plass, og sosial u-sofa.  Dette området kan gjøres om til nok en  romslig solseng.

Når du setter deg bak spakene på Zodiac Medline 6.8 vil du ha enestående oversikt. Du sitter høyt, og godt beskyttet bak en solid konsoll. Her er det griprekker rundt vindskjermen, og på babord side av styrekonsollen. Noe som gjøre det veldig trygt å bevege seg om bord i båten, selv i fart.

Bygget for nytelse.

Middag hjemme?  Zodiac Medline 6.8 vil bli en foretrukket arena når man inviterer venner og familie på besøk. Her tar man heller selskapet med seg til en skjermet vik, eller på stranda. Man sitter dypt og godt, med høy sidestøtte på setene i u-sofaen. Her vil selv bestemor kunne slappe av, og nyte opplevelsen av skjærgården som glir forbi, med enestående komfort. Zodiac Medline 6.8 har mulighet for bimini-topp, som lar deg nyte dagens måltid skjermet fra solen. Dette er en et tilbehør vi vet mange barnefamilier setter stor pris på.

Zodiac er kjent for markedsledende kvalitet og sjøegenskaper. Med Zodiac Medline 6.8 beviser Zodiac igjen sine kvaliteter. Skroget er dypt, og med hele 24° skrogvinkel skjærer regelrett skroget gjennom bølgene.

Vannsport

Zodiac har tenkt på de som har en aktiv livstil i designprosessen. Båten har et eget tilpasset lagringsrom for wakeboard og vannski under styrebord side av u-sofaen. For disse kundene kan Zodiac Medline 6.8 leveres med en solid vannskimast. Vannskimasten gir deg høy føring over motoren for linen. Puten på babord side av u-sofaen kan vippes opp.  Dette kombinert med egen gjennomgang i u-sofaen, gir deg enkel tilgang til de store badeplattformene.

Det er et trinn ned til badeplattformen,  som gjør dette til et naturlig sted å sette seg når du gjør deg klar. Her kan man kle av og på seg våtdrakt, svømmeføtter, og annet vannsportutstyr. På denne måten slipper man å drasse det våte utstyret rett inn i sofaen.  Her vil det også være mulighet for å legge opp dusj, slik at man kan skylle av selg saltvannet.

Fordeler med Zodiac Medline 6.8

Stor konsoll som gir god beskyttelse.
2 soner for avslapping .
Sosial U-Sofa akter, som kan gjøres om til solseng.
Opptil 10 sitteplasser (godkjent for inntil 14 passasjerer).
5 store stuverom.
Dyp, trygg sittegruppe med høy rygg.
Trekk i Premiums kvalitet, produsert Serge Ferrari
Eget Wakeboard /Vannski rom
Store badeplattformer, med enkel gjennomgang.

Ny motorleverandør.

Zodiac leveres nå med Mercury motorer i Norge. Medline 6.8 kan leveres med en rekke forskjellige motorserier fra Mercury. FourStroke, Verado, og ProXS er alle utrolig kraftige og effektive, og har et bredt bruksområde. De er utformet for lavere vekt, med høyt sylindervolum, som gir de rikelig dreiemoment og øyeblikkelig kraftlevering. Og siden de ikke behøver å jobbe så hardt som tyngre motorer eller motorer som har lavere slagvolum, gjør de at båten planer raskere og akselererer bedre, og de gir optimal drivstofføkonomi ved marsjfart.

Hvilken motor passer Medline 6.8 ?

Zodiac Medline 6.8 fungerer veldig bra med flere forskjellige motorpakker. Den minste størrelsen vi anbefaler til denne båten er Mercury V6 FourStroke 175hk, men vi tror Mercury V8 ProXS 200HK vil bli en hit. Dette da du får en store V8 motorblokk, og øker antallet sylindre 6 til 8. Denne motoren vil gi båten er fantastisk skyv. For de som ønsker det lille ekstra, så kan båten utstyres  med motorer opp til  250HK.

Last ned Datablad for Zodiac Medline 6.8 her.

Ta gjerne en titt på våre andre båtmodeller her.

Teknisk data
Verdi
Lengde:
688 cm
Bredde:
254 cm
Skrog vinkel:
24°
Passasjerer:
14 (CAT C.)
Vekt:
950 kg
Stammelengde:
XL
Anbefalt motor:
175 - 250 HK
Drivstofftank:
200 Liter

STANDARDUTSTYR

 • 4 Kryssholt
 • 5 Stuverom
 • Baugrom
 • Integrert Drivstofftank 200L
 • Moderne konsoll med integrert sete.
 • 2 Store badeplattformer
 • Vannski og Wakeboard rom.
 • Sitte, og ståplass (bolster mulighet)
 • Putesett
 • 2x USB kontakter
 • Badestige
 • Solseng i baug
 • Koppholdere
 • Oppbevaring for mobiltelefon
 • Utskiftbar pontong
 • Batteri m/hovedstrømbryter
 • Lanterner