Voyager Long Cabin

V-Boats Voyager Long Cabin er en høyhastighets personaltransport-båt. Her er cabinen strukket hele veien fra akter til frem i baugen for å maksimere innvendig plass.

Båten er godkjent for transport av 12 personer, med en maks lastevekt på 1500kg. Over sitteplassene finner man store stuverom for bagasje, nesten som i et fly. Akter i cabinen finner man en u-sofa, med stuverom. Her er det også en dobbel dør som svinger utover, med et stort akterdekk, hvor badeplattformene stikker ut på hver side av motoren. Dette kombinert med griperekker på begge sider av båten tillater enkel inn, og utstiging av båten. På styrbord side er badeplattformen utstyrt med en redningsstige, mens det på babord side er feste for hjelpemotor. I baugen på båten finner man en stige som gjør landgang på berg og strender til en lek. Perfekt som båttaxi!

Long Cabin kan utstyres med motorer inntil 350HK, og har en 500 liters drivstofftank, noe som tillater svært lange transportetapper. Fartspotensialet er stort, og med lite last er den målt helt opp i ca 45 knop. Førerposisjonen er flyttet så langt frem i båten som mulig, dette gir føreren fantastisk oversikt, samt rask passasje ut for å fortøye båten når man legger til, dette da båten har mulighet for av og påstigning, både i akter og baug. Det er nok få båter som tilbyr så mye innvendig plass i denne størrelsen som nettopp V-Boats Voyager Long Cabin.

Og som resten av modellutvalget er denne selvfølgelig helsveiset i aluminium, og V-Boats tilbyr 5 år garanti båtens skrog.

Welcome to the Q-Experience
Q-kartplotter/ underholdningssystem

I dagens biler betjenes alt fra multimedia, navigasjon, ryggekamera, innstillinger, temperatur osv. fra en og samme enhet i bilen. Hvorfor skal det ikke være likt i din båt?

Vi leverer nå våre VBOATS Voyager modeller med Q-Kartplottere. På alle modellene kan du velge 10″ eller 16″ Q-Kartplotter. This is the Q-Experience.
Les mer om Q-Kartplotter til VBOATS her.

Teknisk data
Verdi
Skrogtykkelse:
5mm / 4mm
Lengde:
8.5m
Bredde:
2.5m
Max motor:
350 HK
Vekt uten motor:
1750
Lastekapasitet:
1500 kg
Antall personer:
12
Fest bensintank:
500 L