Voyager 960 Cabin

V-Boats Voyager 960 Cabin er flaggskipet, og den største helårsbåten fra V-Boats.  Dette er en skikkelig røff båt på 31,5 fot, som er helsveiset i aluminium. Båten har solide griperekker, og bred steglist rundt styrhuset som gjør at man enkelt kan bevege seg mellom cockpit og baugområdet. På motorsiden kan den utstyres med mange forskjellige motoralternativer, fra singel 350 HK, helt opp 700HK ( 2x 350HK ). Dette er en båt som passer utmerket til lengre utflukter i inn og utland, og dårlig vær stopper rett og slett ikke 960 Cabin.

Rundt båten er det som standard noe V-Boats kaller «Dragon Skin» fenderlist. Denne fenderlisten er enormt slitesterk, og sprøytet med et hardt epoksylignende belegg. Med denne listen rundt hele øvre del av båten, samt i vannlinjen akter, så trenger man ikke å bekymre seg for å dunke borti noe, og vil hjelpe til med å beskytte båtens folierte skrogsider. Dragon skin strekker seg også hele veien ned til den særegene kniven i baugen på båten. Denne kniven hjelper skroget til å skjære gjennom vannflaten når båten treffer bølgene.

Komfortabel, moderne design.

Det første du legger merke til når du kommer om bord i båten er bredden på nesten 2,99 meter. Når du stiger inn gjennom den store skyvedøren på akterdekket, så vil du finne et toalettrom med sjøvannstoalett og dusj på babord side, mens det på styrbord side vil stå et stort velutstyrt pantry med kokebluss, og ferskvann. I pantry finner du 2 romslige skap, samt mulighet for å installere et kjøleskap, noe vi anbefaler på en slik båt som er bygget for lengre opphold.

Når du går videre innover i kabinen, så åpner denne seg opp, og utnytter båtens bredde til sitt fulle potensial. Kabinen er nesten strukket ut kant i kant av båtens bredde, og dette gir deg et svært luftig oppholdsrom. I salongen vil du finne sitteplass for fire rundt bordet, samt en ekstra sittebenk på styrbord side. Rundt bordet vil du sitte høyt, og ha god oversikt over alt som skjer. Her kan du nyte en utrolig utsikt, takket være de nesten uavbrutte store vindusflatene, som strekker seg rundt hele båtens styrhus. De samme vinduene slipper også inn rikelig lys i båtens toalettrom, men skjermer innsyn takket være solfilm på rutene. Det er også mulig å utstyre båten med et stort elektrisk soltak som åpner opp båtens oppholdsrom, for å slippe inn solen på godværsdager.

Båtens bredde kommer igjen til syne i baugen, hvor det er plassert en enorm seng, med skap, og hylleplass på siden av sengen. Ved å fjerne en pute i akterenden av sengen, lager man her enkelt 3 ekstra sitteplasser. Soveplassen er skjermet fra oppholdsrommet, slik at man får et dempet lysbilde i soverommet, men det er montert spotlight i taket for å lyse opp rommet ved behov.

Utstyrsbombe

Båten har en imponerende liste med standardutstyr. Varme fra en 4 kw dieselvarmer, baugpropell, sjøvannstoalettet, dusjen, og det store pantryet med ferskvannstank er kanskje de viktigste tingene som er standard utstyrslisten, men denne listen er lang og vi kan videre nevne at den er klargjort for ankervinsj både i baug, og akter. Den har store badeplattformer på hver side av motoren. Takluker i kabin, og soverommet. Vindusviskere finner du hele 3 stk av i båtens styrhus, som du har enkel kontroll over fra båtens komfortable kapteinstol med armlene. Mer båt for pengene dine skal du lete lenge etter!

Welcome to the Q-Experience
Q-kartplotter/ underholdningssystem

I dagens biler betjenes alt fra multimedia, navigasjon, ryggekamera, innstillinger, temperatur osv. fra en og samme enhet i bilen. Hvorfor skal det ikke være likt i din båt?

Vi leverer nå våre VBOATS Voyager modeller med Q-Kartplottere. På alle modellene kan du velge 10″ eller 16″ Q-Kartplotter. This is the Q-Experience.
Les mer om Q-Kartplotter til VBOATS her.

Teknisk data
Verdi
Skrogtykkelse bunn/sider:
5mm / 4mm
Lengde:
9,58 m
Bredde:
2,99 m
Skrogvinkel akterspeil:
18°
Max. Motor:
700 hk
Vekt:
2750 kg
Max. lastekapasitet:
2112 kg
Max. Person antall:
10
Integrert drivstofftank:
700 L
Dieseltank til varmer:
15 L
Vanntank:
80 L
Gråvannstank:
80 L