Voyager 800 Cabin

V-Boats lager noen av de tøffeste båtene på markedet. Disse båtene er designet for deg som ønsker en røff båt, som takler skikkelig norsk kystvær.

Den helt nylanserte Voyager 800 Cabin er bygget på suksessen Voyager 700 Cabin, men som navnet tilsier er den en meter lengre. Den ekstra lengden  er i helhet å finne på akterdekket. Cockpiten på båten er forlenget med 1 meter, noe som gir enorm tumleplass, være seg til fiske, eller bare for å nyte solen. Du kan få båten utstyrt med innfellbare benker i skrogsiden, slik at man har lett tilgjengelig sitteplass. Med den store cockpiten åpner for utvidet bruk med klappstoler og bord. Som de andre modellene i Voyager-serien er også denne en drøm å kjøre. Og den ekstra lengden vil nok faktisk gjøre turen om mulig, enda mer komfortabel.

Solid og slitesterk

Skroget er bygget i fem millimeter tykk aluminium og fire millimeter på resten, men det er lite ubehandlet aluminium å spore. Skroget er foliert og stuveromsdetaljer, og skrogsider innvendig er enten trukket med stoff, malt eller belagt med epoxybelegg. Sammen med limte ruter trekker det opp inntrykket. Som på storerbror Voyager 960 Cabin, så finner du også her et aggressivt negativt vinklet styrhusvindu.

Voyager 700 Cabin har nå blitt testet av Båtens Verden. Du kan lese testen her.

Salong med bord, og sofa, og varmer er standardutstyr. Dette gjør båten til et sosialt samlingspunkt. Her er det mulig å ta med hele familien på lengre turer med overnatting. Hvis været skulle bli for dårlig, så lukker man bare døren og skrur opp varmen. Båten en skikkelig tøffing, men også komfortabel, med kvaliteter som hele familien vet å sette pris på. Dette er en skikkelig helårsbåt som lar deg forlenge båtsesongen, og være med på å gi deg noen fantastiske vår og høstopplevelser, som du ville blitt foruten i en tradisjonell daycruiser.

Komfort i høysetet.

VBOATS Voyager 800 Cabin deler styrhus og soveplass med søstermodellen Voyager 700 Cabin, så her får du veldig mye båt for pengene. Denne nye båten har et enormt bruksområde. Vær det seg til sjøfiske, eller til familien som skal utforske holmer, og skjær. Kanskje frakte materialer og større gjenstander til hytta? Her får du plass til det meste. Styrhuset er viet mye plass og god bredde. Dieselvarmer på 4kw er standard i båten, og den kan leveres med stort pantry, med vask, kokebluss i koffert og en dyp skuff der tallerkener og glass har fått sin egen plass.

Mange muligheter

I salongen er det plass til 4 rundt spisebordet, og det er god plass til overnatting i sengen du finner i baugen. Bordet kan felles ned, og med enkle grep gjøres om til en ekstra soveplass. Det er også mulig å bestille båtene med egen toalettløsning. Båtens skrog er svært lettdrevet og fungerer svært bra, selv med mindre motorer, men for de som ønsker ekstra fartsressurser, så er det mulig å montere hele 300 HK som maks motor på denne.

Skroget har ingen steglister og minimal planingsterskel, og oppleves som mykt selv i en meter høye bølger.  Og siden båten presterer utmerket selv med beskjedene motorer, så gjør dette båten nesten uslåelig på pris.

Og som resten av modellutvalget er denne selvfølgelig helsveiset i aluminium, og V-Boats tilbyr 5 år garanti båtens skrog.

Welcome to the Q-Experience
Q-kartplotter/ underholdningssystem

I dagens biler betjenes alt fra multimedia, navigasjon, ryggekamera, innstillinger, temperatur osv. fra en og samme enhet i bilen. Hvorfor skal det ikke være likt i din båt?

Vi leverer nå våre VBOATS Voyager modeller med Q-Kartplottere. På alle modellene kan du velge 10″ eller 16″ Q-Kartplotter. This is the Q-Experience.
Les mer om Q-Kartplotter til VBOATS her.

Teknisk data
Verdi
Lengde:
800 cm
Bredde:
248 cm
Egenvekt båt:
1735 kg
Lastekapasitet:
1240 kg
Maks Motor:
300 HK
Maks motor vekt:
312 kg
Antaller personer:
7
Drivstofftank:
300 Liter
Dieseltank til varmer:
14 Liter
Aluminium tykkelse Skrog / sider:
5mm / 4mm