Voyager 700 Open

Sporty skrog og slitesterk aluminium er stikkordene som beskriver V-Boats 700 Open. Vil du ha noe som er tøffere enn alle de andre i havna, kan dette være alternativet for deg!

Båtens aggressive linjer, og romslige cockpit gjør dette til noe av det tøffeste på vannet.

V-Boats Voyager 700 Open er en bowrider som er bygget for komfort, og selvtillit. Voyager 700 Open er bygget på et allerede utprøvd og sjøtestet skrog som har høstet mye skryt, da altså skroget fra Voyager 700 Cabin. Et stabilt, sjødyktig skrog, paret med et råtøft utseende. For en kombinasjon!

Voyager 700 Open skiller seg ut, ikke bare med sitt spennende utseende, men også med tanke på praktiske detaljer. Rundt båten er det som standard noe V-Boats kaller «Dragon Skin» fenderlist. Denne fenderlisten er enormt slitesterk, og sprøytet med et hardt epoksylignende belegg. Det er vanskelig å finne bowridere i denne klassen som gir deg en båt med så mye plass, og så mange lagringsrom. Skrogsidene er høye, og du føler deg beskyttet fra både vær og vind. Med Voyager 700 Open er man ikke er redd for å fylle med barn, siden de sitter så dypt i båten. Dette kombinert med en sosial u-sofa akter, hvor man kan montere et avtagbart bord, gjør den perfekt til hygge på sjøen på godværsdager.

Selvsikkerhet.

Denne båten er som nevnt bygget på det samme skroget som Voyager 700 Cabin. Dette er skrog som er kjent for sin fantastiske komfort og stabilitet. Nå kan altså dette skroget også leveres som bowrider. Noe av det som kjennetegner dette skroget, er at det er svært lettkjørt, tilgivende, og lettdrevet. Med andre ord så er dette skrogegenskaper som får deg til å føle deg trygg i båten, selv om man ikke har veldig mye erfaring. Denne båten får deg til å se ut som en proff, enten du står på wakeboard bak, eller sitter i førersetet. Her kan man kjøpe båten prisgunstig båt med 150 HK motorisering, og fremdeles oppnå høye hastigheter, men for de som vil gi jernet er det mulig å utruste båten med inntil 250 HK.

Perfekt til vannsport.

Båten kan leveres både med og uten targabøyle. Targabøylen er utstyrt med feste for å trekke wakeboard eller vannski, og siden trekkfestet blir høyt montert vil den som henger etter båten oppnå mye bedre kontroll.  På hver side av motoren, over badeplattformene finner man praktiske taurom, som er fantastiske å sitte på når man skal av og på med diverse vannsportutstyr. Uavhengig av om man bestiller båten med eller uten targabøyle, så kan man bestille en praktisk kalesje til båten, slik at man slipper å bekymre seg for været når man skal på tur.

Welcome to the Q-Experience
Q-kartplotter/ underholdningssystem

I dagens biler betjenes alt fra multimedia, navigasjon, ryggekamera, innstillinger, temperatur osv. fra en og samme enhet i bilen. Hvorfor skal det ikke være likt i din båt?

Vi leverer nå våre VBOATS Voyager modeller med Q-Kartplottere. På alle modellene kan du velge 10″ eller 16″ Q-Kartplotter. This is the Q-Experience.
Les mer om Q-Kartplotter til VBOATS her.

Teknisk data
Verdi
Skrogtykkelse bunn/sider:
5mm / 4mm
Lengde:
7,13 m
Bredde:
2,46 m
Skrogvinkel, ved akterspeil:
17°
Max Motor:
250 hk
Vekt:
1260 kg
Max lastekapasitet:
1158 kg
Antal personer:
8
Fast bensintank:
260 L