Voyager 700 COB

VBoats lager noen av de tøffeste båtene på markedet. Disse båtene er designet for deg som ønsker en røff båt, som takler skikkelig norsk kystvær.

Voyager 700 COB ( Cabin Open Bow ) er bygget på den suksessfulle Voyager 700 Cabin, men nå altså med åpen baug.  Her finner du et uteområde både i baugen, og i akterenden av båten. Den har en en solid dør i forkant av styrhuset, kombinert med en skyvedør akter, som gjør det svært enkelt og bevege seg mellom foran og bak. Cabinen på båten har en litt annen planløsning enn søstermodellen, men VBOATS har utrolig nok også her beholdt muligheten til re opp en seng ved behov. Dette er en båt vi tror kommer til å bli utrolig populær blant hyttefolk, som bare trenger et solid transportmiddel til og fra hytta.

Som søstermodellen Voyager 700 Cabin, er også denne en drøm å kjøre. Skroget er bygget i fem millimeter tykk aluminium og fire millimeter på resten, men det er lite ubehandlet aluminium å spore. Skroget er foliert og stuveromsdetaljer og skrogsider innvendig er enten trukket med stoff, malt eller belagt med epoxybelegg. Sammen med limte ruter trekker det opp inntrykket. Som på storebror Voyager 960 Cabin, så finner du også her et aggressivt negativt vinklet styrhusvindu.

Voyager 700 Cabin har nå blitt testet av Båtens Verden. Du kan lese testen her.

Smarte Løsninger

I salongen finner du en sofa langs hver vegg, og vi vilt tro vi på sikt kan levere en bordløsning for de som trenger dette. Kombinert med at varmer er standard utstyr, gjør dette båten til et sosialt samlingspunkt. Her er det mulig å ta med hele familien på lengre turer, og skulle været bli dårlig, så lukker man bare døren og skrur opp varmen. Båten en skikkelig tøffing, men også komfortabel, med kvaliteter som hele familien vet å sette pris på. Dette er en skikkelig helårsbåt som lar deg forlenge båtsesongen. Denne båten vil gi deg noen fantastiske vår og høstopplevelser, som du ellers ville blitt foruten i en tradisjonell daycruiser.

Komfort i høysetet.

VBoats Voyager 700 COB, og 700 Cabin er de minste cabinbåtene fra VBoats, men med sine romslige 23 fot så får du veldig mye båt for pengene. Voyager 700 COB passer til alt fra sportsfiskere som ønsker å kunne varme seg mens de jakter sjøørret på vår og høst, eller til familien som skal utforske holmer, og skjær. Styrhuset er viet mye plass og god bredde – og her har det blitt plass til mye for en styrhusbåt på 23 fot. Dieselvarmer er som nevnt standard i båten, og den kan leveres med kanskje det største pantryet i denne båtstørrelsen, med vask, kokebluss i koffert og en dyp skuff der tallerkener og glass har fått sin egen plass.

Effektivt Skrog

Båtens skrog er svært lettdrevet og fungerer svært bra, selv med bare 150 HK på hekket, men for de som ønsker ekstra fartsressurser, så er det mulig å montere hele 250 HK som maks motor på denne. Søstermodellen Voyager 700 Cabin gjør med 250 HK. ca 43 knop, og med 200 HK. rundt 38 knop.

Skroget har ingen steglister og minimal planingsterskel, og oppleves som mykt selv i en meter høye bølger og 15 knop. Det er ganske imponerende til å være en båt med skroglengde på cirka 6,7 meter.  Og siden båten presterer utmerket selv med beskjedene motorer, så gjør dette båten nesten uslåelig på pris.

Og som resten av modellutvalget er denne selvfølgelig helsveist i aluminium, og VBoats tilbyr 5 år garanti båtens skrog.

Welcome to the Q-Experience
Q-kartplotter/ underholdningssystem

I dagens biler betjenes alt fra multimedia, navigasjon, ryggekamera, innstillinger, temperatur osv. fra en og samme enhet i bilen. Hvorfor skal det ikke være likt i din båt?

Vi leverer nå våre VBOATS Voyager modeller med Q-Kartplottere. På alle modellene kan du velge 10″ eller 16″ Q-Kartplotter. This is the Q-Experience.
Les mer om Q-Kartplotter til VBOATS her.

Link til Engelsk beskrivelse av VBoats Voyager 700COB.

Teknisk data
Verdi
Tykkelse av botten/bords:
5mm / 4mm
Lengde:
7,15 m
Bredde:
2,48 m
Bordhøyd mittskips:
1,26 m
Skrogvinkel, ved akterspeil:
17°
Akterspeil høyde:
0,635 m
Max. Motor:
250 hk
Vekt:
1440 kg
Lastekapasitet:
950 kg
Antal personer:
7
Fast bensintank:
240 L