Voyager 700 Cabin

VBoats lager noen av de tøffeste båtene på markedet. Disse båtene er designet for deg som ønsker en røff båt, som takler skikkelig norsk kystvær.

Voyager 700 Cabin er en drøm å kjøre. Skroget er bygget i fem millimeter tykk aluminium og fire millimeter på resten, men det er lite ubehandlet aluminium å spore. Skroget er foliert og stuveromsdetaljer og skrogsider innvendig er enten trukket med stoff, malt eller belagt med epoxybelegg. Sammen med limte ruter trekker det opp inntrykket. Som på storerbror Voyager 960 Cabin, så finner du også her et aggressivt negativt vinklet styrhusvindu.

Voyager 700 Cabin har nå blitt testet av Båtens Verden. Du kan lese testen her.

Salong med bord, og sofa, samt varmer er standardutstyr gjør båten til et sosialt samlingspunkt. Her er det mulig å ta med hele familien på lengre turer med overnatting, og skulle været bli dårlig, så lukker man bare døren og skrur opp varmen. Båten en skikkelig tøffing, men også komfortabel, med kvaliteter som hele familien vet å sette pris på. Dette er en skikkelig helårsbåt som lar deg forlenge båtsesongen, og være med på å gi deg noen fantastiske vår og høstopplevelser, som du ville blitt foruten i en tradisjonell daycruiser.

Komfort i høysetet.

VBoats Voyager 700 Cabin er den minste cabinbåten fra VBoats, men med sine romslige 23 fot så får du veldig mye båt for pengene. Voyager 700 Cabin passer til alt fra sportsfiskere som ønsker å kunne varme seg mens de jakter sjøørret på vår og høst, eller til familien som skal utforske holmer, og skjær. Styrhuset er viet mye plass og god bredde – og her har det blitt plass til mye for en styrhusbåt på 23 fot. Dieselvarmer er standard i båten, og den kan leveres med kanskje det største pantryet i denne båtstørrelsen, med vask, kokebluss i koffert og en dyp skuff der tallerkener og glass har fått sin egen plass.

Sosial samlingsplass

I salongen er det plass til 4 rundt spisebordet, og det er god plass til overnatting i sengen du finner i baugen. Det er også mulig å bestille båtene med egen toalettløsning. Båtens skrog er svært lettdrevet og fungerer svært bra, selv med bare 150 HK på hekket, men for de som ønsker ekstra fartsressurser, så er det mulig å montere hele 250 HK som maks motor på denne. Med 250 HK. gjør den 43 knop og med 200 HK. 38 knop.

Skroget har ingen steglister og minimal planingsterskel, og oppleves som mykt selv i en meter høye bølger og 15 knop. Det er ganske imponerende til å være en båt med skroglengde på cirka 6,7 meter.  Og siden båten presterer utmerket selv med beskjedene motorer, så gjør dette båten nesten uslåelig på pris.

Og som resten av modellutvalget er denne selvfølgelig helsveiset i aluminium, og VBoats tilbyr 5 år garanti båtens skrog.

Du kan finne informasjon på Engelsk her.

Nye motorleverandør

Vboats leveres nå med Mercury motorer. Mercury  utenbordsmotorer er utrolig kraftige og effektive, og har et bredt bruksområde. Utformet for lavere vekt og høyt sylindervolum gir de rikelig dreiemoment og øyeblikkelig kraftlevering. Og siden de ikke behøver å jobbe så hardt som tyngre motorer eller motorer som har lavere slagvolum, gjør de at båten planer raskere og akselererer bedre, og de gir optimal drivstofføkonomi ved marsjfart. VBoats Voyager 700 Cabin er veldig lettdrevet, og kan leveres med motorer fra 150HK og opp til 250HK.

Welcome to the Q-Experience
Q-kartplotter/ underholdningssystem

I dagens biler betjenes alt fra multimedia, navigasjon, ryggekamera, innstillinger, temperatur osv. fra en og samme enhet i bilen. Hvorfor skal det ikke være likt i din båt?

Vi leverer nå våre VBOATS Voyager modeller med Q-Kartplottere. På alle modellene kan du velge 10″ eller 16″ Q-Kartplotter. This is the Q-Experience.
Les mer om Q-Kartplotter til VBOATS her.

Teknisk data
Verdi
Tykkelse av botten/bords:
5mm / 4mm
Lengde:
7,15 m
Bredde:
2,48 m
Bordhøyd mittskips:
1,26 m
Skrogvinkel, ved akterspeil:
17°
Akterspeil høyde:
0,635 m
Max. Motor:
250 hk
Vekt:
1440 kg
Lastekapasitet:
950 kg
Antal personer:
7
Fast bensintank:
240 L