Volzhanka 46 Fish

V-Boats Volzhanka 46 Fish. Et solid aluminiums skrog åpner opp for et helt annet båtbruk enn glassfiber. Dette er en båt du med god samvittighet kan dra opp på stranda.

V-Boats Volzhanka 46 Fish er som et kinderegg, full av overraskelser. Det første man legger merke til er at båten har et kaste/arbeidsdekk i baugen. Båten er designet for praktisk bruk og som navnet tilsier, så er det lagt vekt på fiske. Dekket i front er hevet, perfekt til stangfiske av alle typer. Under dette dekket er det mange store stuverom som alle er drenerte. Her er det masse lagringsplass. Disse lagringsrommene har også integrert lufting. Et slikt dekk er et flott utgangspunkt til opplevelse, lek, fiske eller transport. Et dekk som er forhøyet på denne måten, gir mye mer gulvflate sammenlignet med tradisjonelle løsninger. Det er også gode muligheter for montasje av frontmontert elmotor på denne båten.

Smart cockpit layout

46 Fish har en stor vindskjerm med en åpning i midten. Bak denne skjermen vil du sitte godt i le for vær, vind og kulde, det er samtidig luftig nok for varme soldager. En god sitteposisjon og gode førerseter sikrer en behagelig dag på sjøen. Det er godt med arbeidsplass bak i båten. Et solid gulv, gjør båten til et fantastisk verktøy. Den langsgående sofaen bak i båten,skjuler et enormt lagringsrom, og ved styreposisjonen er det god plass til instrumenter og stor kartplotter. På passasjer siden finner du et praktisk hanskerom og et håndtak å holde seg i. Ved å tippe opp sofaen er det plutselig plass til å rulle ut en sovepose i båten, kombiner dette med kalesje, så har du plutselig en skjærgårdsjeep med utvidet bruksområde!

V-Boats 46 Fish er en perfekt båt til stangfiskeren, fluefiskeren, garnfiskeren eller om du liker å fiske med teiner eller ruser. Stor plass, praktiske løsninger og mye lagringsplass. Dette er en båt med høy holdbarhet og enorme muligheter til personlige tilpasninger. Rett og slett perfekte skjærgårdsjeep.

Og som resten av modellutvalget er denne selvfølgelig helsveiset i aluminium, og V-Boats tilbyr 5 år garanti båtens skrog.

Teknisk data
Verdi
Skrogtykkelse:
3mm / 2mm
Lengde:
458 cm
Bredde:
184 cm
Max motor:
60 HK
Vekt uten motor:
249 kg
Lastekapasitet:
400 kg
Antall personer:
5
Fest bensintank:
60 L