Merkeverksted motor

Stokken Båt & Motor AS er merkeverksted som spesialiserer seg på Mercury, Evinrude og Suzuki utenbordsmotorer. Vi har erfarne mekanikere som er kurset og sertifiserte på disse motormerkene, men utfører også service og reparasjoner på utenbordsmotorer fra andre produsenter.

Reparasjon av båt

Stokken Båt & Motor AS reparerer alt fra små riper i gelcoat til større skrogskader. Vi tar også på oss enkelte oppdrag for større fiskefartøy.

På høsten opplever vi ofte at båter forliser, og vi har som et av få selskap i området spesialisert oss på berging av disse båtene. Med egen spesialdesignet pram med kran og sertifiserte dykkere, berger vi disse båtene, slik at man kan komme i gang i en tidlig fase med å gi båten det vi kaller for førstehjelp.

Montering av utstyr

Stokken Båt & Motor AS selger og monterer det aller meste av båtutstyr slik som ankervinsj, baugpropell, kartplotter/ekkolodd, autopilot, båtvarme etc.

Vi er forhandler av alle de største merkevarene på båtutstyr. Ta kontakt med oss via kontaktskjema under, så setter vi opp et tilbud på det du ønsker.