Sting 485S

Sting 485 S er ganske lik søstermodellen, men vi har flyttet konsollen fremover i båten, slik at du får et eget komfortabelt kjøresete med stort stuverom til bagasjen. Akter får du en like komfortabel sofa til passasjerene, og kjøreegenskapene er selvfølgelig like sporty som hos 485.

Båten har en praktisk planløsning hvor fører og passasjersete er på akterbenken, og dette gir denne båten godt med plass i baugen.På grunn av dens vekt, motor og størrelse er Sting 485 enkel å manøvrere. Sting 485 kan til og med lagres i din garasje. På tross av liten størrelse vil du føle gleden av en større båt med gode føreregenskaper. Båten er tilrettelagt for vannsport og produsentene har vektlagt at modellene oppfører seg mykt i vannet. Sting 485 er romslige med god plass til puteoppbevaring og stuveplasser.

485 er som en lillebror til Sting 530 S, men er ikke veldig ulike. Båten har integrert vannskikrok i ryggstøtten på akterbenken, og et smart dreggrom for oppbvevaring av dreggen. Dreggen har også en egen holder over tauverket slik at man lett unngår

Teknisk data
Verdi
Lengde:
488 cm
Bredde:
203 cm
Vekt:
500 kg
Motor
40–60 hk
Antal personer
5