Ryds 628 Duo

Ryds 628 Duo, en vakker, praktisk, stabil, svenskprodusert familiebåt, i varianter og størrelser for alle familiebehov.

Det vakumstøpte skroget gir robuste, vakre flater som holder og holder. Glassfiberarmert plast er en av de mest utprøvde materialer det vil si med en levetid på flere hundre år. Den heldekkende vindskjermen sørger for at det er lunt i cockpiten på båten.

Fra første steget på den stabile dørken, kommer du selv og hele familien til å oppleve følelsen av ekte kvalitet. En vakker, praktisk, stabil, svenskprodusert familiebåt, i varianter og størrelser for alle familiebehov.

Ryds 628 Duo er typisk en båt for dagsturer fra hytta ut i skjærgården. Det er en sosial båt med plass til familie og venner. Den går fort og kan brukes til vannsport.

Den går fort, men er ingen typisk racebåt, og er heller ikke en jålete båt. I kjent svensk stil er det satset på trygge og gode løsninger.

Standardutstyr: Hydraulisk styring, Puter S-linje, havnepresenning, koppholdere, brannslukkingsapparat, grå laminatdørk, fast bensintank 82 liter.

Teknisk data
Verdi
Lengde:
6,25 m
Bredde:
2,34 m
Vekt:
750 kg
Godkjent for inntil HK:
150 HK
Bensintank (liter):
82 L
Godkjent for:
6 personer
Standardutstyr:
Hydraulisk styring, Puter S-linje, havnepresenning, koppholdere, brannslukkingsapparat, grå laminatdørk, fast bensintank 82 liter.