Ryds 628 DC

Ny daycruiser for korte overnattingsturer og familiehygge, bading, soling og vannsport.

Båten er dypere i cockpit og høyere innvendig i kabinen enn de fleste konkurrentene. Den fleksible cockpiten kan arrangeres både for sosialt lag eller som solseng. Det er mengder av stuerom rund omkring i båten. I tillegg er den vakumstøpt, noe som gjør den lett og hardfør. Dette gir høy toppfart og moderat forbruk med tanke på motorstørrelse.

Ryds 628 DC er typisk en båt for dagsturer fra hytta ut i skjærgården. Det er en sosial båt med plass til familie og venner. Den går fort og kan brukes til vannsport.

Først og fremst er det en godværsbåt for hyggeturer på fjorden, med mulighet til overnatting om man har vært på besøk hos hyttevenner og tatt noen glass utover kvelden.

Vårt inntrykk er at dette er en trygg og fornuftig båt for dagsturer. Den går fort, men er ingen typisk racebåt, og er heller ikke en jålete båt. I kjent svensk stil er det satset på trygge og gode løsninger, som en god gripelist langs vindskjermen. God å holde i når du står i båten i fart, og fin å ta tak i når du skal ned i båten. Også langs fordekket er det rails som både gir støtte om man oppholder seg på dekk, og som fungerer fint til å henge fendere på ved fortøyning.

Standardutstyr: LED-lanterner, hydraulisk styring, komplett putesett, grå laminatdørk, lensepumpe, badestige, tau/anker-bokser, kalesje, LED courtesylight, justerbart sete og Garmin 7″ kartplotter.

Teknisk data
Verdi
Lengde:
6,25 m
Bredde:
2,34 m
Vekt:
900 kg
Godkjent for inntil HK:
150 HK
Bensintank (liter):
150 L
Godkjent for:
6 personer
Standardutstyr:
LED-lanterner, hydraulisk styring, komplett putesett, grå laminatdørk, lensepumpe, badestige, tau/anker-bokser, kalesje, LED courtesylight, justerbart sete og Garmin 7`` kartplotter.