Ryds 548 Sport

Det vakuminjiserte skroget gir robuste, vakre flater som holder og holder. Glassfiberarmert plast er en av de mest utprøvde materialer det vil si med en levetid på flere hundre år.

528-båtene har et eksepsjonelt høyt fribord, noe som gir økt sikkerhet for barn i båt. Serien har påfallende mange, praktiske vanntette stuverom. I 528 Sport er det også gjort plass til transport av en barnevogn.

Ryds har tatt et langt steg videre med sin nye 528-serie. Det er ikke bare skrog og innerliner som er vakuuminjisjert, også alle andre detaljer. Alt støpes med 100 % presisjon og nøyaktighet. Det betyr at innerliner legger seg tett på langskipsavstiverne og gjør montasjen problemfri. Ryds har gjort store investeringer i sitt produksjonsutstyr, men til gjengjeld har produksjonskostnadene pr båt gått drastisk ned. Det bidrar sterkt til at de nye Ryds-båtene til prisvinnere i markedet.

En sømløs familiebåt!

Fra første steget på den stabile dørken, kommer du selv og hele familien til å oppleve følelsen av ekte kvalitet. En vakker, praktisk, stabil, svenskprodusert familiebåt, i varianter og størrelser for alle familiebehov. Velkommen om bord!

Standardutstyr: Hydraulisk styring, LED lanterner, regnlens, bad/redningsstige, lenspumpe, brannslukker, tau/ankerbokser, badeplattformer, instrumentpanel, sitteputer, konsolltrekk.

Teknisk data
Verdi
Lengde:
5,43 m
Bredde:
2,18 m
Vekt:
540 kg
Godkjent for inntil HK:
90 HK
Bensintank (liter):
82 L
Godkjent for:
5 personer
Standardutstyr:
Hydraulisk styring, LED lanterner, regnlens, bad/redningsstige, lenspumpe, brannslukker, tau/ankerbokser, badeplattformer, instrumentpanel, sitteputer, konsolltrekk.
El. opplegg:
12V