River 460

RIVER 460

Flaggskipet

 

River 460 er kanskje den kuleste båten River produserer. Her har River gått vekk fra hybrid katamaran v-bunnskrog, over til et mer tradisjonelt v-bunnskrog på 15°. En praktisk skjærgårdsjeep, med et moderne linjepent design.  Selv om River 460 er større enn de andre modellene, kan også her få båten levert med eller uten vindskjerm. Større plass byr på flere sitteplasser, og mer lagring i form av smarte oppbevaringsrom. På utstyrslisten står blant annet putesett, ryggstøtte, solseng, badestige, integrert kartplotter og targabøyle.

River 460 er en moderne kombinasjonsbåt for alle i familien. Unik allsidighet gjennom det å være stabil, lettdrevet, og romslig nok til en familie på 4/5 voksne. Båten er robust og tilrettelagt for en aktiv bruk gjennom alle årstider.  River 460 produseres i 3-lags sandwich polyetylen, som er solid, slagfast, slitesterk og krever lite vedlikehold.

Vi ser at flere hytteeiere ønsker seg en praktisk skjærgårdjeep, kanskje i tillegg til en større båt de allerede eier. Hyttefolket på Hvaler som sokner til forskjellige steder i indre Oslofjord, som Tjøme, Moss, Horten, Sandefjord, og Larvik elsker disse båtene. Med sin praktiske størrelse er det alltid plass å finne, når man skal på butikken for å handle det man trenger til hytta. Siden båten er slitesterk, og med lav vekt kan den også enkelt dras opp på stranda. Dette forenkler badeturen for både store og små.

 

River 460, med eller uten XR konsoll

 

Tilgjengelig i en rekke farger med eller uten XR styrekonsollsett. Med River 460 har de laget en av markedets aller tøffeste skjærgårdsjeeper. Sortimentet består i dag av 4 kule konsollbåter, alle med stort utvalg fargekombinasjoner. XR-sett – XR-settet består av styrekonsoll, styring, USB-lader, to seter, armlene samt feste til betjeningspanel for gass/gir. Hullene for åregafler blir forblendet og padleåre er også inkludert. De minste modellene River 290 XR, og River 350XR har samme bredde, og design. Her skiller det bare på lengde, plass, og motorisering. Storesøstrene River 420XR, og River 460XR kjører et litt annet design. Hvis man er i markedet for en kul ungdomsbåt eller øyhopper, så anbefaler vi å sjekke ut alle modellene.

Grønn profil

River Boats har så langt levert over 10.000 båter til fornøyde kunder innen en rekke bruksområder og markeder. Båtene produseres i polyetylen, som er ekstremt slagfast og slitesterkt med minimalt vedlikehold. River Boats er 100% resirkulerbare, miljøvennlige og samtidig som båtene er konkurransedyktige på pris. Stokken Båt & Motor AS har valgt å bestille all innredning til båtene i resirkulert polyetylen. Modellen River 460 er den første modellen fra River Boats, hvor også skroget kan bestilles produsert med resirkulert polyetylen. Her kan fargene Kamo-grønn, og svart bestilles med skrog produsert fra 50% resirkulert polyetylen.


Elektrisk River 460?

River Boats er gode stabile sjøbåter og skrogene betegnes som hybrider mellom katamaran og v-bunnskrog. Dette skrogdesignet gir en ekstrem sidestabilitet og gode sjøegenskaper, størrelsen tatt i betraktning! Hybrid katamaran v-skrog egner seg også veldig godt til elektriske motorer. Derfor gleder vi oss veldig til å teste ut disse båtene med Mercury Avator når vi får de første i 2023. Deres første modell Avator 7.5e er lansert, og du kan lese om denne her. Det vi vet er helt sikre på, er at dette vil bli en båtkombo som setter fokus på miljø. Båter støpt med resirkulert polyetylen, og elektrisk utenbordsmotor. Dagens miljøbevisste ungdom vil elske det!

Les mer om River Boats, og deres visjon her.

 

Fartseksempler

 • Fartsområde: 20-30+ knop
 • 1 person og 25 hk, ca 24 knop*

 

*Hastighet kan variere avhengig av last, temperatur, værforhold, saltvann vs ferskvann, og groe under båt

Standardutstyr:
 • Rekker
 • Låsbare oppbevaringsrom
 • Badeplattform
 • Regndrenerende 3-lags skrogteknologi
Ekstrautstyr:
 • XR styrekonsoll inklusive vindskjerm
 • Solseng
 • Kartplotter
 • Putesett
 • Ryggstøtte
 • Badestige
 • Targabøyle
 • Securmark
 • Bunnstoff
 • Respo Båthenger
Teknisk data
Verdi
Lengde:
4,60 m
Bredde:
1,80 m
Vekt uten motor og tofter:
210 kg
Maks motor:
40 HK
Stammelengde:
Lang
Godkjent for:
5 personer