Produktbilde

Automatisk oppblåsbar nøkkelring

Nøkkelholder som blåser seg automatisk opp når den havner i vannet. Den flyter opp til overflaten i løpet av maksimum ett minutt og er lett å få øye på på grunn av dens lange, sylindriske form. Holder seg flytende i opptil en time. Kan også brukes til mindre verktøy, dekkplater eller annet viktig som veier under 80 gram.

109,-

inkl. mva På lager: 20+ Varenummer: 1036117
"Key Buoy" er en nøkkelholder som blåser seg automatisk opp når den havner i vannet. Den flyter opp til overflaten i løpet av maksimum ett minutt og er lett å få øye på på grunn av dens lange, sylindriske form. Holder seg flytende i opptil en time. Kan også brukes til mindre verktøy, dekkplater eller annet viktig som veier under 80 gram.

Mål: 61 x 41 x 15 mm
Lengde oppblåst: 360 mm

Garmin GT40-TM – 12-pinners hekkmontert svinger

Denne hekkmonterte svingeren gir ultratydelige ekkoloddbilder av objekter, strukturer og fisk som passerer under båten. Denne svingeren for tradisjonelt og CHIRP DownVü-/SideVü-ekkolodd er optimalisert for klarere bilder på grunnere dybder.
1.500,-
Garmin GT40-TM – 12-pinners hekkmontert svinger

Kampanje!Krabbekoker m/stativ og gryte

Komplett krabbekokersett av meget god kvalitet.
1.195,-
Kampanje!Krabbekoker m/stativ og gryte

Lyskaster m/fjernkontroll 1852, LED 12V/50W

Kraftig LED lyskaster med trådløs fjernkontroll. Lyskasteren har gummibelagt magnetfeste og sigarettennerkontakt, og kan tas frem ved behov. Roterbar 360 grader horisontalt. Tåler regn og sjøsprøyt - IP65. Egner seg til bruk på båt og arbeidsbil.
1.399,-
Lyskaster m/fjernkontroll 1852, LED 12V/50W

Agnpose 30 cm

Kraftig agnpose som passer til flere forskjellige fiske. Lengden er 30 cm.
25,-
Agnpose 30 cm

Kampanje! Krepseteine,oransj-Proff med soverum og hvite innganger

Nå med tykkere bendsling for bedre beskyttelse av teina.

Dette er en profesjonell krepseteine med sovekammer.Hele stålrammen er surret med tau for å hindre slitasje.Rammen er laget av varmgalvanisert,plastbelagt stål.Rammen er trukket med tvinnet or
289,-
Kampanje! Krepseteine,oransj-Proff med soverum og hvite innganger

Relaterte produkter

Solution by DOTS as | Powered by Flexis