Stokken Båt og Motor AS

– Alt til din båt på ett og samme sted.

Stokken Båt og Motor AS ble også i 2018 kåret til Norges største Nordkapp forhandler. Dette er niende gang Stokken Båt og Motor AS har vunnet denne utmerkelsen, og det er det ingen andre Nordkapp forhandlere som har vært i nærheten av å klare. I tillegg har vi blitt kåret til største Evinrude forhandler 5 ganger, senest i 2018.

Vi mener derfor at det ikke er noen bedre plass for våre kunder å investere i en Nordkapp/Evinrude båtpakke, og at dette gir kundene en følelse av trygghet som ingen andre kan tilby.

Stokken Båt og Motor AS er også største leverandør av Norges desidert med populære RIB merke Grand, men satser nå også på nye produkter for å kunne tilby et komplett tilbud av båter og motorer. For å få dette til har firmaet startet som Suzuki forhandler, dette vil gi firmaet et komplett utvalg av motorer fra 2.5hk til 350hk utenbordsmotorer. Stokken blir som følge av dette et autorisert Suzukiverksted hvor man kan ta alle garantiservicene. Suzuki passer som hånd i hanske for deres små RIB båter og joller.

Verdens mest solgte Aluminiums RIB, Highfield UL290 er en av båtene som drar nytte av de nye motorene fra Suzuki. Highfield UL290 er en RIB på 290cm med aluminiums skrog, som bare veier 38kg! Denne jollen passer perfekt med en av de letteste motorene i sin klasse som er en Suzuki 6HK med kort stamme. Denne motoren veie kun 24kg, så her får man altså en komplett båtpakke med båt og motor som bare veier 62kg.

Båtmerke Highfield er verdens største produsent av aluminiums RIB-er. Her får du en bruksbåter med gode sjøegenskaper med minimalt vedlikehold, og er brukes av private såvel som redningstjenester og politi rundt om i verden.

På Stokken finner du alt du trenger til båtlivet

  • Merkeverksted for Evinrude og Suzuki.
  • Stokken er mestselgende Evinrude forhandler i Norge.
  • Størst i Norge på Nordkapp-båter.
  • Størst i Norge på Grand RIB
  • Størst i Norge på Highfield
  • Alt i fiskeutsyr fra hummerteiner til fiskestenger, garn og sluker.
  • Alt til båten fra vårpuss, båtutstyr og elektronikk
  • Inne og utendørs opplag