Nordkapp RS 800c

Nordkapp RS Flaggskipet

Den nye modellen Nordkapp RS 800 C bygger videre på suksessen fra Nordkapp 905 Gran Coupe. Gran Coupe var Nordkapps første lukkede båtmodell og ble øyeblikkelig en hit. Nordkapp RS 800 C har tatt med seg kanskje den mest populære egenskapen fra Nordkapp 905 Gran Coupe. Vi snakker om soltaket som lar deg åpne båten. Soltaket gir deg mulighet slippe solen inn, og varmen ut på dager med strålende vær.

I motsetning til Nordkapp 905 Gran Coupe som har en egen kabin under dekk, så har Nordkapp RS 800 C åpen baug. Nordkapp har likevel ikke glemt de som ønsker overnattingsmulighet i båten. I cabinen er det mulighet for solskjerming, og soveplass i kabinen. Med denne båten fortsetter Nordkapp å tenke nytt og annerledes, og deres modellutvalg dekker nå de aller fleste behov.

 

Detaljene.

Nordkapp RS 800C er designet med fokus på robusthet og et godt lettdrevent skrog i tankene. Vannlinjen strekker seg hele 19,6 fot og gir deg inntrykket av en båt med god plass og samtidig smidige former.

Aluminiumsskroget er fantastisk og enestående når du virkelig skal nytekjøregleden og båtgleden. Skrogdesignet er laget knivskarpt for å skjære gjennom bølgene og Nordkapp RS 800C gir deg mulighetene til aktiv kjøring også i grov sjø.

 

Interiør – sport & luksus.

I Nordkapps RS-modeller skal du føle det lille ekstra. Det ergonomiske utgangspunktet på førerplass med sportsorientert instrumentering og en skreddersydd motor-konsoll gjør at du raskt føler kontroll. Herdet glass i båtens 365-grader vinduer gir deg full oversikt over alle båtens områder, og den store akterdøren gir deg og dine passasjerer enkel adgang til akterdekket.

 

Utstyr og ytelser

Nordkapp RS 800C leveres med både Mercury Verado V8 og Mercury ProXS. Begge motorene passer båten godt, og gir skroget den utfordringen det ønsker. Har du behov for det ekstra sportslige preget er ProXS valget for deg. Her får du et lydbilde og et makspotensial i antall omdreininger som tar ut det beste i deg som fører.

Du kan lese om Nordkapps andre pilothouse båt her Nordkapp 905 Gran Coupe

Last ned  Nordkapp Katalog her.

Teknisk data
Verdi
Lengde:
747 cm
Bredde:
253 cm
Drivstofftank:
200 liter
Anbefalt motor:
300 HK
Sitteplasser:
6 personer