Nordkapp RS 705E

Nominert til prisen BOB i Europa i 2017
Nordkapp RS 705E har kjøreegenskaper få andre båter kan skilte med!

Nordkapp RS 705E har sjøegenskaper som tåler sammenligning med alt annet på markedet. Båten har et solid aluminiumsskrog som tåler det meste mens det funksjonelle dekket i glassfiber ivaretar komforten om bord.

Skroget er litt dypere og skjærer bølgene enda bedre enn et tradisjonelt glassfiberskrog. Dette er båten for de som bruker båten hele året.

VI Menn Båt var først ute med å teste båten og valgte den beskrivende overskriften “En skikkelig tøffing”. Det var også slik den kjente alpinisten, Aksel Lund Svindal beskrev båten etter å ha testet den et par dager. Han brukte ordene, “En skikkelig kjøremaskin, her kunne dere hatt stå-stoler som ekstrautstyr”…

Lukten av sjø, vinden i håret. Nordkapp RS 705E lar deg oppleve naturen på sitt råeste, og lar deg kjenne på grensene.

Detaljene.

Sportsstoler i detaljutførelse gjør at du sitter godt i kjøreposisjon, og aktersetene med komfortable nakkestøtter gjør både at båten synes godt i havn samtidig som passasjerene får en bedre opplevelse.

RS-logoen i setene og i putene, samt på skroget viser folk rundt deg hva denne båten virkelig er god for.

Skroget, motoren og designet gjør at du snur mange hoder på vei dit du skal. Kombinasjonen av det svarte karbonfilm-skroget, sorte rails og RS-interiør etterlater et solid inntrykk av kraft og ytelse.

 

Skroget. 

Det lett gjenkjennelige Nordkapp-formspråket finner du igjen i Nordkapp RS 705E. Designerens smale og bratte skrogvinkel på 24 grader er utslagsgivende i både kjøreglede, men også komfort. Ønsker du å gi skroget et ekstra tøft preg kan du legge til 3M karbonfilm (ekstrautstyr).

Ytelsen.

Det var ytelsen du opplever som fører som drev tanken bak designet av den kanskje mest kjøreglade Nordkapp-modellen. Med en lineær effektkarakter sparker Nordkapp R705 godt fra, og responderer godt både fra start og fra mellomregisteret. Mercurymotoren passer båten godt og gir deg et sportslig og grovt lydbilde hele veien. Skroget har lav plan-terskel, og du kommer til å legge merke til stødigheten skroget gir deg i høyere hastigheter.

 

Les også om glassfiberutgaven av båten her Nordkapp 705 Enduro

Bestill gratis Nordkapp Katalog her.

Teknisk data
Verdi
Lengde:
705 cm
Bredde:
230 cm
Vekt uten motor:
1150 kg
Vekt med motor:
1380 kg
Drivstofftank:
200 liter
Anbefalt motor:
200-300 HK
Sitteplasser:
7 personer