Nordkapp RS 705A

Følelsen av Nordkapp RS.

Følelsen av frihet og åpen sjø. Følelsen av kontroll. Nordkapp RS er skapt for å gi deg et hav av følelser. Dette er Dr. Jekyll og Mr. Hyde, sport og komfort hånd i hånd. Dette er Nordkapp RS 705A.

Detaljene.

Nordkapp RS 705A deler mange av skrogelementene til sin søster, Nordkapp RS 705E. Dette gir deg et umiskjennelig preg av sport, samtidig som følelsen av komfort kjennes godt. Det lave og oversiktlige dashbordet gjør sammen med en ergonomisk godt plassert konsoll kjøreopplevelsen udramatisk.

Det lett gjenkjennelige Nordkapp-formspråket er godt forankret i Nordkapp RS 705A. Designerens sportslige utforming av skroget er utslagsgivende i både kjøreglede, men også komfort. Skrogets 3M karbonfilm (ekstrautstyr) gir båten et ekstra røft preg.

 

Cockpit.

Det er den gode følelsen du skal sitte igjen som fører. Den gode følelsen, som skapes av blandingen av adrenalin og kontroll. Derfor har vi designet en førerposisjon som legger til rette for at du og dine passasjerer skal oppleve begge deler. Her har du og de du har med deg en fantastisk utsikt til naturen rundt deg samtidig som du er skjermet godt i høye hastigheter eller sterk vind. Nordkapp RS 705A er derfor godt egnet til variasjoner i både i sesong og vær og her har du et redskap som utvider lengden på din båtsesong.

 

Ytelsen.

Brølet fra Mercury V8-motoren er det første som slår deg når du virkelig trykker til med Nordkapp RS 705A. Sammen med det vasse 24-graders skroget, gjør dette Nordkapp RS 705A til en av de mest kjøreglade bowriderne på markedet. Med en mer lineær effektkarakter sparker Nordkapp R705 godt fra, og responderer godt både fra start og fra mellomregisteret. Mercurymotoren passer båten godt og gir hekken et velfortjent fokus fra de du passerer på vei dit du skal. Skroget har lav plan-terskel, og du kommer raskt til å legge merke til stødigheten skroget gir deg i høyere hastigheter.

Les også om glassfiberutgaven av båten her Nordkapp 705 Avant

Bestill gratis Nordkapp Katalog her.

Teknisk data
Verdi
Lengde:
705 cm
Bredde:
230 cm
Vekt uten motor:
1275 kg
Vekt med motor:
1510 kg
Dyptgående med motor:
90 cm
Drivstofftank:
200 liter
Maks motor:
300 HK
Sitteplasser:
7 personer
Anbefalt motor:
200-300 HK