Suzuki Servicesenter

Suzuki har mange års erfaring med produksjon av båtmotorer. Motorene har en unik teknologi som gjør at motorene er i særklasse. Dette gjør det også ekstra viktig at motorene følger beskrevet serviceplan fra produsenten. Stokken Båt & Motor er servicesenter på Hvaler for Suzuki. Du vil altså kunne få utført garantireparasjoner som dekkes under Suzukis garanti program hos oss.

Vi tilbyr også både service og opplag gjennom vårt verksted. Du kan bestille service ved å fylle ut kontaktskjema på denne siden. Du vil da bli kontaktet av vår verkstedkoordinator for nærmere oppfølging og pristilbud.

 

BESTILL SERVICE HER  —>

 

Om du nylig har mottatt din Suzuki utenbordsmotor, så vil du få en motoralarm etter første kjørte 20 timer. Motoren varsler da at den krever en 20 timers førstegangsservice. Kontakt vårt verksted for å bestille førstegangsservice, og få en forklaring på hvordan du kan kvittere ut servicevarselet mens du venter på time. Dette da lyden fra varslet kan være ganske sjenerende. For at din Suzuki garanti skal være gjeldende så krever Suzuki at du skal ha en årlig service på din Suzuki utenbordsmotor. Men dette er noe som bare blir viktigere og viktigere jo eldre din utenbordsmotor blir. Så ikke dropp service etter endt garantiperiode. Dette er en rimelig forsikring mot at du havner i unødvendig havsnød.

Stokken Båt ryddig verksted

Sjekk om det foreligger viktig informasjon om ditt Suzuki produkt her