Rimelig båthold.

Evinrude tilbyr de desidert lengste serviceintervallene av alle. 5år eller 500* timer på deres Evinrude G2 motorer, og 3 år eller 300* timer mellom hver service på E-Tec G1 modellene. *Det som først inntreffer.
Motorene har heller ikke har dyre registereimservicer . Ingen justering av ventiler. Ja, du ender altså opp med en motor som er uslåelig på vedlikeholdskostnader.

I følge flerfoldige tester av Evinrudes motorer, blant annet fra velkjente Boattest.com, så bruker Evinrude i snitt 15-20% mindre drivstoff enn firetaksalternativer. I en test utført av nevnte testorgan så målte de ved tomgangskjøring rundt 1000 o/min en Evinrude G2 til være utrolig 73% mer drivstofføkonomisk enn motor fra konkurrerende merke.

Kombiner dette med inntil 30% høyere dreiemoment, som skyver båten  raskere opp i plan, så har du med andre ord det ypperste innen utenbordmotor.

KatalogPrisliste

Evinrude E-TEC

Stokken Båt & Motor har i mange år vært Norges mestselgende Evinrude-forhandler. Vi mener at Evinrude E-TEC utenbordsmotorer bør være et førstevalg ved kjøp av utenbordsmotor.

Velger du en Evinrude E-TEC utenbordsmotor, kan vi garantere at du får mye igjen for pengene. Med denne motoren får du høyt dreiemoment, rask akselerasjon og høy toppfart. Alt dette pakket inn i et tøft design, samtidig som motoren tar hensyn til miljøet. Den slipper ut minimalt med miljøskadelige stoffer, har en lav vekt og et nøysomt bensinforbruk.

Spør oss om motor: