NORDKAPP NOBLESSE 660

Den store 2018 nyheten fra Nordkapp Boats er Nordkapp Noblesse 660. Mer info kommer etterhvert.

Nordkapp har lang tradisjon for å appellere til sporty, kvalitetsbevisste barnefamilier. Merket står for supre fritidsbåter med gode sjøegenskaper. På Sjøen for Alle 14.-18. mars kan du se nyheten Noblesse 660 for aller første gang.

Vi vil ha større daycruisere og skjærgårdsjeeperNordkapp har blitt tildelt en rekke priser opp gjennom årene, som eksempelvis ”Power boat of the Year” og ”Merket for god design”. Det ligger i selskapets ryggrad å være i front på design. De utvikler modeller i høyt tempo, og er hands on når det gjelder markedstrender og forbrukerønsker. Hovedtrekket er at Nordkapp henvender seg til de som ønsker en funksjonell båt der design og sportslige egenskaper er i fokus. Kjell Olav Frogner i Nordkapp utdyper:

– Den store nyheten i 2018 er Noblesse 660, som har verdenspremiere på Sjøen for Alle på standen til Frydenbø Marine AS. Dette er en daycruiser av ypperste kvalitet. Generelt kan det sies at Nordkapp merker økt etterspørsel etter større daycruisere og skjærgårdsjeeper. Vi skal være tilstede med full tyngde og mange båtmodeller, og det blir også mulig å gjøre kupp på utstyrspakker til sterkt reduserte priser.

Sterke på eksportNordkapp skiller seg først og fremst fra andre båtmerker ved at vi har hatt en rød tråd i utviklingsarbeidet gjennom mange år. Merket kjennetegnes av et sporty og funksjonelt design, og har satt standarden i flere av segmentene. Nordkapp har blitt godt anerkjent i markedet og er en av de få produsentene som eksporterer til blant annet Sverige, Finland, Tyskland, England, Frankrike, Spania, Kroatia, Polen, Russland, Sveits, Nederland samt noen andre mindre markeder. Dette har gjort Nordkapp kjent langt utfor landegrensene.

Solution by DOTS as | Powered by Flexis