• LOWRANCE HOOK2 5 SPLITSHOT KARTPLOTTER / EKKOLODD

  Lowrance HOOK2 5 SplitShot er verdens mest brukervennlige fiskeekkolodd med enkle menyer, rask tilgang til viktige funksjoner og ekkolodd med autojustering.
  4.585,-
  Kjøp her
  LOWRANCE HOOK2 5 SPLITSHOT KARTPLOTTER / EKKOLODD

  - 18%

 • LOWRANCE HOOK2 7 SPLITSHOT KARTPLOTTER / EKKOLODD

  Lowrance HOOK2 7 SplitShot er verdens mest brukervennlige fiskeekkolodd med enkle menyer, rask tilgang til viktige funksjoner og ekkolodd med autojustering.
  Før 7.990,- Nå 6.550,-
  Kjøp
  LOWRANCE HOOK2 7 SPLITSHOT KARTPLOTTER / EKKOLODD

  - 18%

  LOWRANCE HOOK2 9 SPLITSHOT KARTPLOTTER / EKKOLODD

  Lowrance HOOK2 9 SplitShot er verdens mest brukervennlige fiskeekkolodd med enkle menyer, rask tilgang til viktige funksjoner og ekkolodd med autojustering.
  Før 9.190,- Nå 7.536,-
  Kjøp
  LOWRANCE HOOK2 9 SPLITSHOT KARTPLOTTER / EKKOLODD

  - 18%

 • Lowrance HDS-12 Carbon

  HDS-12 Carbon kombinerer en ultraklar SolarMAX HD-skjerm med en ny to-kjerners prosessor med høy ytelse, banebrytende ekkoloddteknologi,CHIRP med to kanaler, ekkolodd med to nettverkstilkoblinger og det siste innen integrerte, trådløse serviceverktøy
  Fra 29.535,-
  Kjøp her
  Lowrance HDS-12 Carbon

  - 18%

 • LOWRANCE HDS-9 CARBON

  HDS-9 Carbon kombinerer en ultraklar SolarMAX HD-skjerm med en ny to-kjerners prosessor med høy ytelse, banebrytende ekkoloddteknologi, CHIRP med to kanaler, ekkolodd med to nettverkstilkoblinger og det siste innen integrerte, trådløse serviceverktøy
  Fra 17.835,-
  Kjøp
  LOWRANCE HDS-9 CARBON

  - 18%

  Lowrance HDS-7 Carbon

  HDS-7 Carbon kombinerer en ultraklar SolarMAX™ HD-skjerm med en ny to-kjerners prosessor med høy ytelse, banebrytende ekkoloddteknologi, CHIRP med to kanaler, ekkolodd med to nettverkstilkoblinger og det siste innen integrerte, trådløse serviceverktøy.
  Fra 11.599,-
  Kjøp
  Lowrance HDS-7 Carbon

  - 18%

  LOWRANCE ELITE-12 Ti

  Lowrance® Elite-12 Ti er en kombinasjon av ekkolodd og kartplotter med berøringsskjerm, som både har populære og eksklusive funksjoner og svært høy ytelse. I tillegg får du kjøpt den til en rimelig pris.
  Fra 19.499,-
  Kjøp
  LOWRANCE ELITE-12 Ti

  - 18%

 • LOWRANCE ELITE-9 TI

  Lowrance Elite-9 Ti er en kombinasjon av ekkolodd og kartplotter med berøringsskjerm, som både har populære og eksklusive funksjoner og svært høy ytelse. I tillegg får du kjøpt den til en rimelig pris.
  Fra 7.999,-
  Kjøp
  LOWRANCE ELITE-9 TI

  - 18%

  Lowrance Elite-7 Ti

  Lowrance Elite-7 Ti er en kombinasjon av fiskeekkolodd og kartplotter med berøringsskjerm som kombinerer avanserte funksjoner og egenskaper med høy ytelse – til en rimelig pris.
  Fra 6.699,-
  Kjøp
  Lowrance Elite-7 Ti

  - 18%

  LOWRANCE HOOK2 5 TRIPLESHOT KARTPLOTTER / EKKOLODD

  HOOK2 5 TripleShot er verdens mest brukervennlige fiskeekkolodd med enkle menyer, rask tilgang til viktige funksjoner og ekkolodd med autojustering. Hekkmontert TripleShot svinger er inkludert i pakken.
  Nå 5.979,-
  Kjøp
  LOWRANCE HOOK2 5 TRIPLESHOT KARTPLOTTER / EKKOLODD

  - 18%

  LOWRANCE HOOK2 7 TRIPLESHOT KARTPLOTTER / EKKOLODD

  Lowrance HOOK2 7 TripleShot er verdens mest brukervennlige fiskeekkolodd med enkle menyer, rask tilgang til viktige funksjoner og ekkolodd med autojustering. Hekkmontert TripleShot svinger er inkludert i pakken.
  Nå 7.370,-
  Kjøp
  LOWRANCE HOOK2 7 TRIPLESHOT KARTPLOTTER / EKKOLODD

  - 18%

 • LOWRANCE HOOK2 9 TRIPLESHOT KARTPLOTTER / EKKOLODD

  HOOK2 9 TripleShot er verdens mest brukervennlige fiskeekkolodd med enkle menyer, rask tilgang til viktige funksjoner og ekkolodd med autojustering. Hekkmontert TripleShot svinger er inkludert i pakken.
  Før 10.990,- Nå 8.999,-
  Kjøp
  LOWRANCE HOOK2 9 TRIPLESHOT KARTPLOTTER / EKKOLODD

  - 18%

  LOWRANCE HOOK2 12 TRIPLESHOT KARTPLOTTER / EKKOLODD

  Lowrance HOOK2 12 TripleShot er verdens mest brukervennlige fiskeekkolodd med enkle menyer, rask tilgang til viktige funksjoner og ekkolodd med autojustering.
  Nå 13.900,-
  Kjøp
  LOWRANCE HOOK2 12 TRIPLESHOT KARTPLOTTER / EKKOLODD

  - 18%

  Lowrance Elite-5 Ti

  Lowrance® Elite-5 Ti er en kombinasjon av fiskeekkolodd og kartplotter med berøringsskjerm som kombinerer avanserte funksjoner og egenskaper med høy ytelse – til en rimelig pris.
  Fra 5.369,-
  Kjøp
  Lowrance Elite-5 Ti

  - 18%

Solution by DOTS as | Powered by Flexis