• Lowrance HOOK-3x

  Lowrance HOOK-3x er et fiskeekkolodd med velprøvde funksjoner som gir god valuta for pengene uten å gå på akkord med kvaliteten som sportsfiskere forventer fra Lowrance.
  1.160,-
  Kjøp her
  Lowrance HOOK-3x

  - 12%

 • Lowrance Hook-3X All Season

  Består av: Lowrance Hook-3x fargeekkolodd, veske, 12Vdc 7-amp batteri, batterilader, sugekopp for 83/200kHz hekkmontert svinger, isfiskesvinger med flyteelement og to oppbevaringsbokser.
  Før 2.935,- Nå 2.583,-
  Kjøp
  Lowrance Hook-3X All Season

  - 12%

  Lowrance HOOK-4x

  Lowrance HOOK-4x er et fiskeekkolodd med velprøvde funksjoner som gir god valuta for pengene uten å gå på akkord med kvaliteten som sportsfiskere forventer fra Lowrance.
  Fra 1.830,-
  Kjøp
  Lowrance HOOK-4x

  - 12%

 • Lowrance Hook-4X All Season

  Lowrance HOOK-4x All Season er et fiskeekkolodd med velprøvde funksjoner som gir god valuta for pengene uten å gå på akkord med kvaliteten som sportsfiskere forventer fra Lowrance.
  3.335,-
  Kjøp her
  Lowrance Hook-4X All Season

  - 12%

 • Lowrance HOOK-5x med Med/High/Nedscanning hekksvinger

  Lowrance HOOK-5x er et fiskeekkolodd med velprøvde funksjoner som gir god valuta for pengene uten å gå på akkord med kvaliteten som sportsfiskere forventer fra Lowrance.
  Nå 3.837,-
  Kjøp
  Lowrance HOOK-5x med Med/High/Nedscanning hekksvinger

  - 12%

  Lowrance HOOK-7x med Med/High/Nedscanning hekksvinger

  Lowrance HOOK-7x er et fiskeekkolodd med velprøvde funksjoner som gir god valuta for pengene uten å gå på akkord med kvaliteten som sportsfiskere forventer fra Lowrance.
  Nå 4.756,-
  Kjøp
  Lowrance HOOK-7x med Med/High/Nedscanning hekksvinger

  - 12%

Solution by DOTS as | Powered by Flexis