• GARMIN Striker 4, Chirp Ekkolodd m/GPS

  Ved hjelp av Garmin STRIKER 4-ekkoloddet er det enklere å finne fisk enn noen gang tidligere. Merk og dra tilbake til favorittsteder, båtramper og brygger, og del de beste veipunktene og rutene dine med andre STRIKER- og echoMAP™-kombinasjoner.
  1.325,-
  Kjøp her
  GARMIN Striker 4, Chirp Ekkolodd m/GPS

  - 22%

 • Garmin Striker 4dv

  Ved hjelp av STRIKER 4dv-ekkoloddet er det enklere å finne fisk enn noen gang før. Merk av og kom tilbake til favorittsteder, båtramper og brygger. Du kan også dele de beste veipunktene og rutene dine med andre STRIKER- og echoMAP™-kombinasjoner.
  Før 2.600,- Nå 2.027,-
  Kjøp
  Garmin Striker 4dv

  - 22%

  Garmin Striker 5dv

  Ved hjelp av STRIKER 5dv-ekkoloddet er det enklere å finne fisk enn noen gang før. Merk av og kom tilbake til favorittsteder, båtramper og brygger. Du kan også dele de beste veipunktene og rutene dine med andre STRIKER- og echoMAP-kombinasjoner.
  Før 3.900,- Nå 2.999,-
  Kjøp
  Garmin Striker 5dv

  - 23%

 • Garmin Striker 7dv

  Ved hjelp av STRIKER 7dv-ekkoloddet er det enklere å finne fisk enn noen gang før. Merk av og kom tilbake til favorittsteder, båtramper og brygger. Du kan også dele de beste veipunktene og rutene dine med andre STRIKER- og echoMAP-kombinasjoner.
  5.459,-
  Kjøp her
  Garmin Striker 7dv

  - 22%

 • Garmin Striker 7sv

  Ved hjelp av STRIKER 7sv-ekkoloddet er det enklere å finne fisk enn noen gang før. Merk av og kom tilbake til favorittsteder, båtramper og brygger. Du kan også dele de beste veipunktene og rutene dine med andre STRIKER- og echoMAP-kombinasjoner.
  Nå 6.239,-
  Kjøp
  Garmin Striker 7sv

  - 22%

  Garmin Bærbart fiskesett

  Det er enkelt å frakte det kompatible STRIKER™-fiskeekkoloddet med GPS eller echoMAP™- og echoMAP CHIRP-kombinasjoner med dette bærbare settet.
  Nå 1.549,-
  Kjøp
  Garmin Bærbart fiskesett

  - 14%

  GARMIN Striker 5 Isfiske ekkoloddpakke

  STRIKER 5-fiskeekkolodd med bæreveske som er perfekt for isfiske eller fisking fra en brygge. Innebygd, høysensitiv GPS gjør det mulig å merke de beste fiskestedene, slik at du kan dra tilbake dit senere.
  Før 5.900,- Nå 4.599,-
  Kjøp
  GARMIN Striker 5 Isfiske ekkoloddpakke

  - 22%

 • Garmin Striker 4 beskyttende deksel

  Dette beskyttende dekselet passer til din kompatible Garmin STRIKER 4 enhet og beskytter den mot tøffe forhold til sjøs når den ikke er i bruk.
  Fra 149,-
  Kjøp
  Garmin Striker 4 beskyttende deksel

  Garmin Striker 5 beskyttende deksel

  Dette beskyttende dekselet passer til din kompatible STRIKER 5 enhet og beskytter den mot tøffe forhold til sjøs når den ikke er i bruk.
  199,-
  Kjøp
  Garmin Striker 5 beskyttende deksel

  GARMIN STRIKER 7 BESKYTTENDE DEKSEL

  Dette beskyttende dekselet passer til din kompatible STRIKER 7 enhet og beskytter den mot tøffe forhold til sjøs når den ikke er i bruk.
  199,-
  Kjøp
  GARMIN STRIKER 7 BESKYTTENDE DEKSEL
Solution by DOTS as | Powered by Flexis