Highfield Patrol 600

Highfield Patrol 600 en solid RIB beregnet på profesjonell bruk. Dette er en gjennomprøvd arbeidshest som har bevisst seg over tid. Patrol serien har blant annet vært brukt som sikrings-/følgebåt under Extreme Sailing Series og brukes også av flere redningstjenester.

Båten leveres standard oppsatt med konsoll, stå-/sitte-stol, aktersofa og targabøyle. Båten kan naturligvis settes opp etter kundens ønske og behov. Kun de beste materialer er brukt for en kompromissløs RIB. Skroget har 26° V-bunn, noe som gir ekstremt gode sjøegenskaper og en komfortabel båt, selv i grov sjø.

Pongtongen er laget i høyeste kvalitets hypalon Valmex PVC eller ORCA Hypalon. Skroget er bygget i 4 mm 5083 aluminiumsplater med 6 og 10 mm avstivninger. Aluminium er 30% sterkere enn glassfiber per vekt ogtrekker heller ikke til seg vann, slik som vanlige glassfiberskrog gjør. Båten veier derfor like mye i slutten av sesongen som da den startet. Siden skroget ikke trekker vann, er det heller ikke utsatt for frostsprengninger.

Standard utstyr: Integrert sofa akter, lanterner, lensepumpe, selvlensende, lagringsrom i baug, targabøyle, konsoll, badestige.

 

Ekstra utstyr: SeaDeck, stå stol, stå/sitte-stol, jockey sete, dempet sete, ORCA Hypalon.

Teknisk data
Verdi
Lengde:
600 cm
Bredde:
249 cm
Egen vekt:
580 kg
Antall personer:
9
Maks last:
1100 kg
Anbefalt motor:
150 hk
Maks motor:
150 hk
Stamme lengde:
Ekstra lang 25``
Diameter pongtong:
56 cm
Antall kammere:
6
Skrogvinkel akter:
26°
Tank kapasitet:
140 liter