Highfield Classic 310

Highfield Classic 310 er en solid RIB med oppbevaringsrom i baugen og dobbeltskrog. Båten er håndlaget i aluminium, dette gjør at båten tåler tøff bruk. Her slipper man å bekymre seg for skader i gelcoat/glassfiber, slik det er på vanlige RIBer.

Båten har en flotte detaljer, slik som rom for bensintank i baugen, med skjult tilbakeføring av bensinslange (under dobbeltbunn) til motor. Båten har også integrerte årefester på innsiden av pongtong, forsterkninger på akterspeil og kjølbeskyttelse!

Kun de beste materialer er brukt for en kompromissløs RIB. Skroget har 15° V-bunn, noe som gir gode kjøreegenskaper og en komfortabel båt, selv i litt sjø. Pongtongen er laget i høyeste kvalitets PVC fra Valmex®, fra velkjente Melher Texnologies i Tyskland. Skroget er bygget i 5083 aluminium, et materiale som på grunn av sin konstruksjon blir meget stivt og solid. Aluminium trekker heller ikke til seg vann, slik som vanlige glassfiberskrog gjør. Båten veier derfor like mye i slutten av sesongen som da den startet. Siden skroget ikke trekker vann, er det heller ikke utsatt for frostsprengninger.

Standard utstyr: aluminiums årer, tofte, kraftig fotpumpe, løfte fester.

Ekstra utstyr: konsoll, heltrekk.

Teknisk data
Verdi
Lengde:
310 cm
Bredde:
173 cm
Vekt:
60 kg
Antall personer:
5
Anbefalt motor:
15 hk
Max motor:
20 hk
Stamme lengde:
Kort 15``
Diameter pongtong
44 cm
Antall kammere
3
Skrogvinkel akter
15°
Farge
grå/sort