Highfield 760 Sport

Nyhet i 2019! Highfield 760 Sport er første modellen ut i den nye Sport serien til Highfield.

Sport serien kombinerer det beste fra profesjonelle båter og det ypperste innen design av fritidsbåter.

Her er det et bunnsolide og gjennomprøvd skrog fra Patrol 760 som er brukt. Produsert med en styrke og stivhet som få andre produsenter av båter kan påberope seg, i et miljøvennlig og vedlikeholdsfritt materiale – aluminium.

Skroget har en dyp V-bunn på hele 24 grader akter, noe som gir utrolig gode og behagelige sjøegenskaper, selv i skikkelig ruskevær!

Kombinert med ORCA Hypalon pongtong for ekstra stabilitet og oppdrift, gir dette uovertrufne sjøegenskaper, få om noen andre i dette markedssegmentet kan matche.

Innredningen er inspirert av funksjonelle og lekre løsninger hentet fra Italia. Her er god sofa akter med lagringsrom, to meget gode, justerbare førerseter. Stort dashbord med plass til det man måtte ønske. I baugen er det lekker U-sofa for sosiale stunder. U-sofaen i baugen kan enkelt gjøres om til en stor dobbeltseng!

Dette er en båt som ikke står tilbake for noen andre i denne klassen. En båt som passer like godt til offshore vinterturer som til sosiale sommerturer innaskjærs. Laget for å brukes, for å vare og for overtruffen komfort i utsøkt design!

Teknisk data
Verdi
Lengde:
760 cm
Bredde:
283 cm
Antall kammere:
6
Diameter pongtong:
56 cm
Anbefalt motor:
250 hk
Maks motor:
300 hk
Stamme lengde:
Ekstra lang 25``
Tank kapasitet:
285 liter
Farge:
Sort/grå/rød
Toppfart:
50-53 knop
Skrogvinkel aktert:
24°