Grand Golden Line 850 Q

Grand Golden Line 850 er en helt ny RIB fra Grand. Dette er den hittil største RIB’en fra Grand, og det merkes godt!

Sjøegenskaper og komfort er i særklasse, det er rikelig med plass og godt med ekstrautstyr tilgjengelig. Skroget er designet fra bunnen av for å gi en komfortabel, sikker og behagelig kjøretur, selv i dårlig vær.

Det har blant annet hele 25° V-bunn akter for sikre gode sjøegenskaper. Den er meget lett å håndtere i forhold til størrelsen. Pongtongen har stor dimensjon og er laget i Hypalon, for å sikre lang levetid og styrke. Skroget kan leveres med enkel eller dobbel installasjon (utenbordsmotor).

NYHET! Grand Experience
Q-kartplotter/underholdningssystem

Ikke bare en kartplotter. En helt ny brukeropplevelse.

På denne modellen får du som standard i båtprisen, en 16″  skjerm med fullintegrert brukeropplevelse. Inspirasjonen har kommet hovedsakelig fra bilindustrien, smarttelefoner og nettbretter. Vi har integrert alle nøkkelfunksjonene på en stor berøringsskjerm. Samtidig har vi utviklet funksjonaliteter som underholdning, sikkerhet og læring. Alt dette har vi samlet og integrert under en intuitiv Grand Q opplevelse. Les mer om Q-kartplotter her

This is the Grand Experience!

For lengre turer.

En 300 liters drivstofftank gir tilstrekkelig rekkevidde for selv de lengste turene, eller for deg som ikke ønsker å tilbringe hele sommerferien på tankstasjonen.

Her er det ikke spart noe, den absolutte toppmodellen til Grand – bør prøvekjøres – må sees!

Standard utstyr: 16″ Q-kartplotter, Hypalon pongtong, 300 liters drivstofftank, lanterner, lensepumpe, vannskikroker, badeplattform med stige.

Ekstra utstyr: Dusj med 100 liters ferskvanntank, kjøleskap integrert under førersetet, trekk, solseng i baug, kjølbeskytter.

Teknisk data
Verdi
Lengde:
850 cm
Bredde:
295 cm
Egenvekt:
1200 kg
Antall personer:
12
Maks last:
2000 kg
Anbefalt motor:
300 hk
Maks motor:
400 hk / 2x 200 hk
Stamme lengde:
Ultra Lang 30``
Diameter pongtong:
60 cm
Antall kammere:
5
Skrogvinkel akter:
25°
Tank kapasitet:
300 liter
Farge:
Hvit/sort, Lys grå/sort, Ultimate Black Edition
Toppfart:
48-50 knop
Klassefisering:
Kategori B – ``Fartøy til bruk utenfor kysten (Offshore)``