Grand Golden Line 850

Grand Golden Line 850 er den største modellen i Golden Line serien. Det er også den største modellen Grand produserer, og det merkes godt!

Sjøegenskaper og komfort er i særklasse, det er rikelig med plass og godt med ekstrautstyr tilgjengelig. Skroget er designet fra bunnen av for å gi en komfortabel, sikker og behagelig kjøretur, selv i dårlig vær. Pongtongen har stor dimensjon og er laget i Hypalon, for å sikre lang levetid og styrke. Skroget kan leveres med enkel eller dobbel installasjon (utenbordsmotor).

 

 

Komfort, funksjon, og plass.

Grand Golden Line 850 byr på nok plass til å ta med alle vennene, og enda noen til. Fyll handlekurven med deilig mat og drikke, og inviter venner og familie til et storslått seilas i sus og dus. Båten har en svært sosial sitteplass akter, med stor u-sofa. Dette er helt klart båtens midtpunkt. Her vil selv bestemor sette pris på opplevelsen av skjærgården som glir forbi, med enestående komfort.

I konsollen finner du et stort rom, hvor man kan installere elektrisk sjøvannstoalett med septiktank. Eventuelt kan dette brukes som et gedigent bagasjerom.  Her kan man ankre opp i en vik eller ved et svaberg og nyt late dager på båten. Førerplassen er høy, oversiktlig, og godt beskyttet. Dette gjør båten veldig oversiktlig, og til en lek å kjøre.

Skroget er dypt, og med hele 25° skrogvinkel, kombinert med skrogets lange vannlinje gjør at denne båten spiser bølger til frokost middag og kvelds. En større båt gir økt vekt, og den nevnte vannlinjen, noe som enkelt oversettes til fantastisk komfort!

 

 

Aktiv livstil.

Grand har tenkt på alle mulige behov. Mange er ute etter late dager i solen, men for andre kan dette bli litt kjedelig. Det er det godt å vite at man kan finne mye spennende med denne båten. Grand Golden Line har Targabøyle med vannskitrekk som standard. Denne gir deg høy føring over motoren for linen.  Båten har mengder stuverom hvor det enkelt kan oppbevare wakeboard og vannski. Du finner også plass til alt dykkerutstyr du måtte ønske å ta med deg.

Avhengig av om båten bestilles med Singel, eller Twin motorinstallasjon så vil størrelsen på badeplattformene variere, men dette er uansett praktisk sted å sitte når man klargjør utstyr. Her kan man kle av og på seg svømmeføtter, våtdrakt og annet vannsportutstyr. Praktisk! Slik slippet man å dra det våte utstyret rett inn i sofaen.  Her er det også mulighet for dusj, slik at man kan skylle av selg saltvannet. I baugen på båten er det også et stort baugsteg oppå pontongen. Dette vil fungere utmerket som stupebrett for badegjestene.

 

For lengre turer.

En 300 liters drivstofftank gir tilstrekkelig rekkevidde for selv de lengste turene, eller for deg som ikke ønsker å tilbringe hele sommerferien på med tanking i marinaen. Stor tank kombinert med høyt fartspotensiale gjør at man kan tilbakelegge lange distanser på relativt kort tid. Her kan man tilbakelegge distansen Oslo – Hvaler i behagelig marsjfart (ca 30 knop) på ca 1 time og 15 min

Her er det ikke spart noe, den absolutte toppmodellen til Grand – bør prøvekjøres – må sees!

Ny motorleverandør.

Vi leverer nå Grand med Mercury motorer. Golden Line 850 kan leveres med en rekke forskjellige motorserier fra Mercury. FourStroke, Verado og ProXS er alle utrolig kraftige og effektive, og har et bredt bruksområde. De er utformet for lavere vekt, med høyt sylindervolum, som gir de rikelig dreiemoment og øyeblikkelig kraftlevering. Og siden de ikke behøver å jobbe så hardt som tyngre motorer eller motorer som har lavere slagvolum, gjør de at båten planer raskere og akselererer bedre, og de gir optimal drivstofføkonomi ved marsjfart.

Hvilken motor passer Golden Line 850?

Grand Golden Line fungerer veldig bra med flere forskjellige motorpakker. Den minste størrelsen vi anbefaler til denne båten er Mercury Verado 300HK. Men vi har levert flest båter med Twin 200HK motoroppsett, så her vil nok Mercury FourStroke 2x200HK være det mest populære alternativet.

Teknisk data
Verdi
Lengde:
850 cm
Bredde:
295 cm
Egenvekt:
1200 kg
Antall personer:
12
Maks last:
2000 kg
Maks motor:
400 hk / 2x 200 hk
Stamme lengde:
Ultra Lang 30``
Skrogvinkel akter:
25°
Tank kapasitet:
300 liter
Klassefisering:
CE: B

Standard utstyr:

 • Hypalon pongtong
 • 300 liters drivstofftank
 • Lanterner
 • El.lensepumpe
 • Targabøyle m/vannskitrekk
 • Badeplattform
 • Badestige
 • Havnetrekk

 

Eksempel på ekstra utstyr:

 • Dusj med 100 liters ferskvanntank
 • Pantry
 • El.Sjøvannstoalett
 • Kjøleskap
 • Kraftig Stereo
 • Twin Kartplottere
 • Søkelys