Grand Golden Line 750 Q

Grand Golden Line 750 er en helt ny modell fra Grand, som med sitt nye 7,5 meters skrog fyller tomrommet mellom Grand GL650, og GL850, og samtidig introduserer noen spennende nye design ideer. Dette er en båt som forener ytelse og luksus med Golden line seriens fantastiske sjøegenskaper.

Grand Golden Line 750 bygger videre på suksessen fra Golden Line 650! En meget lekker og godt designet båt, med fantastisk god utnyttelse av plassen. Med Golden Line 650 begynte Grand med blanke ark. Intet eksisterende ble gjenbruk, og dette er videreført på nye Golden Line 750. Skroget har et helt nytt design, med pontonger som ligger veldig høyt i vannflaten, med CE klassifisering B “Fartøy til bruk utenfor kysten (Offshore)”.

Bygget på Grands utprøvde High Step Dyp V-Skrog design møter denne RIB’en ikke bare kravene for CE klassifisering B, det gir også optimal balanse mellom en høyprestanda båt, og en luksuriøs familiebåt.

NYHET! Grand Experience
Q-kartplotter/underholdningssystem

Ikke bare en kartplotter. En helt ny brukeropplevelse.

På denne modellen får du som standard i båtprisen, en 16″  skjerm med fullintegrert brukeropplevelse. Inspirasjonen har kommet hovedsakelig fra bilindustrien, smarttelefoner og nettbretter. Vi har integrert alle nøkkelfunksjonene på en stor berøringsskjerm. Samtidig har vi utviklet funksjonaliteter som underholdning, sikkerhet og læring. Alt dette har vi samlet og integrert under en intuitiv Grand Q opplevelse. Les mer om Q-kartplotter her

This is the Grand Experience!

En funksjonell RIB

Den omfattende utstyrslisten til båten inkluderer egenskaper som kundene forventer fra sin Grand RIB, inkludert U-Sofa akter, som nå også har en passasje til badeplattformen.

Du finner også helt ny sentermontert styrekonsoll, og sitteplass, med nok innvendig plass til å montere sjøvannstoalett. En ny 260 liters integrert drivstofftank, mulighet for en stor utvidbar solseng i baugen, Targabøyle med vannskitrekk og mye mye mer.’

Grand Golden Line 750 har en moderne styling og komfort, og lar deg velge mellom mengder av forskjellig ekstrautstyr for å gjøre båten så bekvem som mulig for deg og din familie.
Båten kan utstyres med motorer opp til 250HK, noe som gir båten en aura av autoritet og eleganse, som skal overgår forventningene til selv kresene kjøpere.

Teknisk data
Verdi
Lengde:
750 cm
Bredde:
285 cm
Egenvekt:
1085 kg
Antall personer:
12
Høyde:
239 cm
Maks motor:
250 hk
Stamme lengde:
Ekstra Lang 25``
Diameter pongtong:
58 cm
Antall kammere:
5
Skrogvinkel akter:
20°
Tank kapasitet:
260 liter
Antall personer:
10 (B), 13 (C)
Klassefisering:
* CE: B

(*) Kategori B – “Fartøy til bruk utenfor kysten (Offshore)”, Kategori C – “Fartøy til bruk langs kysten (Inshore)”