Grand Golden Line 650 Q

Nå også tilgjengelig i Ultimate Black Edition!

Grand Golden Line 650 setter ny standard for 6,5 meters klassen! En meget lekker og godt designet båt, med fantastisk god utnyttelse av plassen. Med Golden Line 650 begynte Grand med blanke ark. Intet eksisterende ble gjenbruk. Skroget har et helt nytt design, som både har høyere baug og fått noe mer bredde enn det vi kjenner fra tidligere skrog (i denne størrelsesklassen). Dette gir en veldig stabil båt med mer plass innvendig.

Likevel har Grand klart å forbedre effektiviteten til skroget, på tross av enda dypere V-bunn, som gir en veldig komfortabel kjøreopplevelse og et trygt og godt skrog i sjøen. Naturligvis opprettholdes de gode farts egenskapene vi kjenner fra Silver Line serien, slik at nye Golden Line 650 er et lettdrevet skrog som trives likegodt i godvær som i mer rufsete sjøområder.

NYHET! Grand Experience
Q-kartplotter/underholdningssystem

Ikke bare en kartplotter. En helt ny brukeropplevelse.

På denne modellen får du som standard i båtprisen, en 16″  skjerm med fullintegrert brukeropplevelse. Inspirasjonen har kommet hovedsakelig fra bilindustrien, smarttelefoner og nettbretter. Vi har integrert alle nøkkelfunksjonene på en stor berøringsskjerm. Samtidig har vi utviklet funksjonaliteter som underholdning, sikkerhet og læring. Alt dette har vi samlet og integrert under en intuitiv Grand Q opplevelse. Les mer om Q-kartplotter her

This is the Grand Experience!

Sosial og utadvent.

Den kanskje største og mest karakteristiske forbedringen er den nye U-sofaen akter. Her økes antall sitteplasser og man er organisert på en mer sosial måte. Monter opp bordet og server noe godt å drikke/spise. Ved hjelp av bordet kan hele sittegruppen enkelt gjøres om til en stor solseng akter. Dette er unikt for en RIB i denne størrelsen!

Konsollen er ny, har en moderne design med forbedret ergonomi. Dashbordet har fått en estetisk overhaling og det er nå god plass til instrumentering, stereoanlegg og kartplotter. For mange vil også det låsbare hanskerommet være en ettertraktet forbedring.

Setene har selvsagt også fått en overhaling og foruten nytt design, har de blitt bredere og tykkere enn tidligere, for forbedret komfort. Takket være nytt skrog og høyere baug, er det blitt plass til et godt sete fremme i baugen, samt setet foran konsollen er designet på en måte som gjør at det faktisk er godt å sitte der.

Minimalistisk

Helt akter finner vi en ny type targabøyle i lekkert minimalistisk design, laget i syrefast stål og glassfiber. Badeplattform på hver side av motoren, badestige og vannskikroker, gjør vannsport og bading til en fornøyelse.

Alle forbedringene og design løsninger til tross, båten har fortsatt de smarte, gode løsningene Grand har vært kjent, sammen med små forbedringer for å sikre enda bedre holdbarhet og kvalitet i lang tid fremover. Vi anbefaler alle en prøvekjøring på denne flotte kjøremaskinen, mer og bedre båt i denne klassen skal man lete lenge etter! Nevnte vi over 700 liter med tørre lagringsrom?

Standard utstyr: 16″ Q-Kartplotter, navigasjonslys, innebygd 200 liters drivstofftank, targabøyle, automatisk lensepumpe, hydraulisk styring, selvlensende, badestige, 700+ liter lagringsplass under le!

Ekstra utstyr:50 liters ferskvannstank, dusj, bord akter, konsolltrekk, heltrekk, solseng akter, solseng i baug, teak-dekk, fargekombinasjoner.

Teknisk data
Verdi
Lengde:
650 cm
Bredde:
265 cm
Egenvekt:
750 kg
Antall personer:
12
Maks last:
1400 kg
Anbefalt motor:
150 hk
Maks motor:
200 hk
Stamme lengde:
Lang 20``
Diameter pongtong:
55 cm
Antall kammere:
5
Skrogvinkel akter:
20°
Tank kapasitet:
200 liter
Farge:
Lys grå/sort, Ultimate Black Edition