Grand Golden Line 500 Q

Grand Golden Line 500 er en helt ny designet luksus RIB fra Grand.

Båten har fått et nytt design språk, som vi også kjenner fra de nye større Grand båtene i Golden Line serien. Men la deg ikke lure, dette er et helt nytt skrog, med god V-bunn og fart og sjøegenskaper som en større båt.

Det er ikke bare design, Golden Line 500 er laget for å være praktisk og ergonomisk for deg som bruker. Dette innebærer en god og oversiktlig konsoll med behagelig sofa akter. Båten har mange lekre og smarte detaljer, alt fra de uttalige lagringsrommene til stålrekke på pongtong fremme og innstøpt glassfiber avslutning på pongtongen.

En perfekt RIB som egner seg like godt for vannsport og fiske som fine turer i skjærgården på late dager.

NYHET! Grand Experience
Q-kartplotter/underholdningssystem

Ikke bare en kartplotter. En helt ny brukeropplevelse.

På denne modellen får du som standard i båtprisen, en 10″  skjerm med  fullintegrert brukeropplevelse. Inspirasjonen har kommet hovedsakelig fra bilindustrien, smarttelefoner og nettbretter. Vi har integrert alle nøkkelfunksjonene på en stor berøringsskjerm. Samtidig har vi utviklet funksjonaliteter som underholdning, sikkerhet og læring. Alt dette har vi samlet og integrert under en intuitiv Grand Q opplevelse. Les mer om Q-kartplotter her

This is the Grand Experience!

 

 

Standard utstyr: 10″ Q-kartplotter, Navigasjonslys, innebygd 90 liters drivstofftank, vannskimast/targabøyle, lensepumpe, styring, selvlensende, dobbel badeplattform.

Ekstra utstyr: Konsolltrekk, heltrekk, solseng i baug, fargekombinasjoner.

Teknisk data
Verdi
Lengde:
495 cm
Bredde:
230 cm
Egenvekt:
435 kg
Antall personer:
9
Maks last:
1000 kg
Anbefalt motor:
90 hk
Maks motor:
115 hk
Stamme lengde:
Lang 20``
Diameter pongtong:
50 cm
Antall kammere:
5
Skrogvinkel akter:
18°
Tank kapasitet:
90 liter
Farge:
Lys grå/sort, Ultimate Black Edition