Grand Golden Line 420

Grand Golden Line 420 er en ny modell i Golden Line serien. Størrelsesmessig plasserer den seg midt mellom bestselgerne G380 og G500.

Båten har et flott og gjennomtenkt design, med nydelig støpt innerliner. Den integrerte sofaen akterut har stort stuverom og gir en god kjøreposisjon. Konsollen er nydesignet med god ergonomi, plass til plotter og integrert sete samt lasterom foran. Båten har også integrert sitteplass i baugen med lasterom/trosserom. Lekker glassfiber avslutning på pongtongen akter er naturligvis standard. Skroget er som vi kjenner fra de andre Grand modellene, lettdrevet og med dyp V-bunn i forskipet som skjærer sjøen fint.

Båten er lettkjørt, trygg og har en størrelse som gjør at den passer til alt fra vannsport, lettbåt og småturer i skjærgården. Det praktiske er heller ikke glemt på denne modellen. Her er det godt med stuverom, nedfellbare pullerter og godt plasserte syrefaste håndrekker.

Ikke bare har Grand laget en ny modell med design elementer som vi kjenner igjen fra blant annet den nye Golden Line 580, de har klart å lage en mindre båt med bruksverdi og ergonomi som vanligvis er forbeholdt de større modellene. Perfekt for kortere turer og late dager i solen!

Standard utstyr: Navigasjonslys, styring, selvlensende, innebygd drivstofftank 55 l.

Ekstra utstyr: Konsolltrekk, heltrekk, solseng i baug, seadeck.

Teknisk data
Verdi
Lengde:
420 cm
Bredde:
200 cm
Egenvekt:
255 kg
Antall personer:
6
Maks last:
800 kg
Anbefalt motor:
40 hk
Maks motor:
40 hk
Stamme lengde:
Lang 20``
Diameter pongtong:
48 cm
Antall kammere:
4
Farge:
Sort, hvit, lyse grå