Grand Drive 600 Lux

Grand Drive 600 Lux er den første båten i en helt ny serie fra Grand. Med sine 627 cm plasserer denne seg midt mellom Grand Golden Line 580 og Golden Line 650, men samtidig introduserer den spennende nye design ideer. Dette er en båt som frir til de aktive brukerne som liker fart og spenning, uten av å miste noen av de sosiale kvalitetene som Golden Line serien er kjent for, men mer om det hvis du leser videre.

Grand Drive 600 Lux  har et helt nytt designspråk, med hardere, og skarpere linjer. Dette kombinert med sporty farger gir båtene et veldig moderne uttrykk. Med Drive-serien ønsker Grand å kunne tenke annerledes, være kreativ, og teste ut nye ideer som kanskje ikke passer inn i de eksisterende Golden Line, og Silver Line seriene. Med Drive serien kunne Grand starte med blanke ark, og ikke være begrenset av hvordan de eksisterende båtene ser ut.  Intet eksisterende ble gjenbrukt på nye Drive serien, og med et helt nytt skrog skrog signert  av den anerkjente Ocke Mannerfelt, samt innovative løsninger og smart innredning, representerer Grand Drive 600 en ny æra innen RIB.

Aktiv livsstil

Grand Drive 600 Lux er tydelig myntet på sporty og aktive brukere som ønsker å bruke mye tid i vannet. Dette blir gjenspeilet i det store området bak aktersofaen. For en båt på denne størrelsen, så er dette området enormt. Her er det rikelig med plass til gjøre seg klar til dykking, eller wakeboarding eller annen vannsport. Når man da kommer opp av vannet vil man oppdage at denne plassen er et perfekt sted for å kle av seg vått utstyr, og tørke før man skal inn i cockpiten igjen. Skrogets helt nye design, henter elementer vi likte fra storebroren Golden Line 750, med pontonger som ligger veldig høyt i vannflaten, som igjen vil minke mengden med skjell og groe på disse.

Innovativ

Vi har nevnt et par ganger at denne båten har innovative løsninger. Vår selger Håvard er over seg av begeistring for båtens førerplass. Med et enkelt grep kan man lage en bakovervendt sitteplass, ved å tippe førerplassen inn i cockpiten. Da har du plutselig en sosial sittegruppe, og man kan videre legge i en ekstra pute, for å lage en stor solseng bak i båten. Men ikke nok med det, for når førerplassen er tippet bakover, får man en fin ståstøtte for de som skal kjøre aktivt, eller når man ønsker bedre sikt for å navigere i havnene. Evinrude har også lansert en helt ny serie E-Tec G2 motorer fra 115 HK og oppover, så disse går som hånd i hanske både når vi snakker design og prestanda!

 

NYHET! Grand Experience
Q-kartplotter/underholdningssystem

Ikke bare en kartplotter. En helt ny brukeropplevelse.

På denne modellen får du som standard i båtprisen, en 10″  skjerm med fullintegrert brukeropplevelse. Inspirasjonen har kommet hovedsakelig fra bilindustrien, smarttelefoner og nettbretter. Vi har integrert alle nøkkelfunksjonene på en stor berøringsskjerm. Samtidig har vi utviklet funksjonaliteter som underholdning, sikkerhet og læring. Alt dette har vi samlet og integrert under en intuitiv Grand Q opplevelse. Les mer om Q-kartplotter her

This is the Grand Experience!

Teknisk data
Verdi
Lengde:
627 cm
Bredde:
254 cm
Egenvekt:
597 kg
Antall personer:
12
Maks motor:
150 hk
Stamme lengde:
Ekstra Lang 25``
Diameter pongtong:
50 cm
Antall kammere:
5
Tank kapasitet:
141 liter