FishPro X3

VBOATS FishPro er den ultimate fiskemaskinen! Dette er en spesialbåter designet til fiske, og da spesielt fiske med fluestang eller kastestang. Endelig en dedikert båt for Sportsfiskere!

FishPro X3 har vindskjerm som strekker seg fra kant til kant i båten. Bak denne finner man le for vær og vind. Setene er meget komfortable, og man kan som opsjon velge seter med støtdempersøyle. En flott detalj er at man kan legge ned ryggstøtten slik at sitteposisjonen blir høyere hvis man ønsker bedre sikt. Hodet havner da over vindskjermen noe som kan være praktisk når man eksempelvis skal legge til.

FishPro båtene har kastedekk både foran og bak i båten, og her er det lave fribord for enkel opptak av fangst. Kastedekket er laget for å få best mulig sikt over fiskeplassen, og er en komfortabel plass der man kan dyrke flue eller slukfiske.

En praktisk båt

FishPro serien har enormt mange praktiske detaljer! Helt foran i baugen er det plass for frontmontert elmotor, og under kastedekket finner du store drenerte lagringsrom. Det er også satt av plass til et stolfeste mellom lukene i kastedekket. Man kan altså svært enkelt flytte fører eller passasjerstolen frem, sette den ned i stolfestet, og tillate seg selv en behagelig sittende fiskeposisjon. Men ikke nok med det, du finner altså enda et slikt feste på den bakre kasteplattformen, noe som gjør båten fleksibel, eller sosial for de som ønsker å ta med en fiskekompanjong.

Midt i båten har man en fantastisk styreposisjon. Under rattet vil du finne en hylle hvor man kan lagre småting som elektronikk eller flytevest. På passasjersiden er det et praktisk hanskerom ferdig med USB ladestasjon, hvor telefonen ligger trygt å lader, slik at den alltid er klar for å  forevige bilder av fangsten.

Plass til det meste

Under gulvet er det luker med plass til flere store batterier. Dette er myntet for de som ønsker å rigge denne båten med frontmontert elmotor. Båtene har store kanaler skjult i skroget, ferdig klargjort for strekking til det du måtte trenger av elektrisk utstyr ombord. På hver av båten er det laget store lange luker, spesialdesignet oppbevaring av fiskestenger. På FishPro X3 kan du i disse lagre ferdig rigget fiskestenger på opp til 2,6 meter. Bak i båten er det store luker under kastedekket inkludert inspeksjonsluker til batterier og lensepumpe. Man kan velge å ha klappseter bak, men disse kan felles ned for å få et helt flusht kastedekk.

Det er og store luker for lagring gjennom hele båten, og man kan og velge å bruke et av rommene under kastedekket som “livewell” eller vanntank til fisk om vi skal si det på Norsk. Dette rommet kan man enkelt fylle og tømmer fra førerposisjonen. Båtene har et helt eget skinne system for stangholdere eller annet utstyr. Helt akter under vannlinjen er det fester for givere på begge sider. Et solid skrog med v-bunn på 16 grader gjør dette til en meget stabil, men samtidig sjødyktig båt.

Vi har nå også lansert komplette utstyrspakker, med baugmontert trollingmotor, og kartplotter til våre FishPro modeller Les om våre utstyrspakker her.

 

Ikke bare en fiskebåt

En FishPro kan selvfølgelig brukes til mye annet en stangfiske. FishPro er perfekt til øyhopping, barna vil elske de store og flate dekkene. Her er det masse plass til maks kos på varme sommerdager. Kastedekk er en flott plass for sommerlek og bading, og kastedekkene gir en utrolig enkel ankomst ned i båten. Alt i alt er dette ikke bare den perfekte fiskemaskinen, men den perfekte bruksbåt.

Og som resten av modellutvalget er denne selvfølgelig helsveiset i aluminium, og VBOATS tilbyr 5 år garanti båtens skrog.

Trykk her for å se ekstrautstyr som leveres fra fabrikken.

VBOATS Beginner Pack
Teknisk data
Verdi
Skrogtykkelse:
3mm / 3mm
Lengde:
510 cm
Bredde:
203 cm
Max motor:
80 HK
Vekt uten motor:
480 kg
Lastekapasitet:
420 kg
Antall personer:
4
Fest bensintank:
83 L