Zodiac N-ZO

Zodiac viser vei med spennende design og meget høy komfort om bord. Sjøegenskapene på denne serien bør virkelig oppleves; N-ZO bryter bølgene som en lek med sitt velkonstruerte skrog. En av grunnene til dette er at skrogets vannlinje på N-ZO serien, strekker seg nesten hele båtens lengde. Dette gir deg kjørekomfort tilsvarende en betydelig større RIB, grunnet den lange kontaktflaten i vannlinjen.

Zodiac har lagt vekt på at alle skal ha det godt om bord på i en N-ZO. Du merker det med en gang du kommer om bord – her har alle om bord den beste plassen! Det er lagt stor vekt på de sosiale områdene i båten. Her finner man komfortable sittegrupper med gjennomtenkt ergonomi. Egene områder spesielt tiltenkt soling, bading, og vannsport. Dette er en serie båter som er spesielt myntet på fritidsmarkedet.

Zodiac N-ZO 68020190208141428

Zodiac N-ZO 680

Nyhet! Nå også Black Custom utgave.Med N-ZO RIB kan du nyte fordelene fra innovasjonen som er bygget inn i skroget, og båtens...
Zodiac N-ZO 700 Cabin20190208143227

Zodiac N-ZO 700 Cabin

Med N-ZO 700 Cabin kan du nyte fordelene fra innovasjonen som er bygget inn i skroget, og båtens dekk layout. Dette er kombin...
Zodiac N-ZO 76020190208144121

Zodiac N-ZO 760

Med Zodiac N-ZO 760 RIB kan du nyte fordelene fra innovasjonen som er bygget inn i skroget, og båtens dekk layout. Vannlinjen...

 

Zodiacs historie.

Zodiac er i dag verdens største, og ledende RIB produsent. Med over 1600 utsalgsteder verden over. Båtene er så populære, at i Frankrike er ordet RIB synonymt med Zodiac. Men hvor startet det hele?

Zodiac Nautic ble i 1896 grunnlagt under navnet Mallet i Frankrike.  De startet med å produsere luftskip for sport, og turistformål. De velger i 1911 å offisielt endre navnet på selskapet til “Zodiac airships and aviation French company”. De første båtene dukker opp i 1934, ved at deres ingeniør Pierre Debroutelle finner opp en av de første prototypene for en oppblåsbar kajakk. Prototypen ble utviklet for militæret som var på utkikk etter en enkel og innovativ transportløsning.

Året er 1946 og Zodiac introduserer en U-formet oppblåsbar båt, som minner veldig om hva vi kan finne i dagens marked blant små joller. I 1952 seiler Alan Bombard på tvers av Atlanterhavet i en oppblåsbar båt produsert av Zodiac. Denne seilasen gav Zodiac mengder med ny kunnskap om oppblåsbare båter. I 1957 hadde de utviklet en oppblåsbar livbåt. Like etter ble det påbudt med oppblåsbare livbåter på alle Franske skip, da de hadde et enormt livredningspotensiale.

Det private markedet.

På 60 tallet henvender Zodiac seg mot allmenheten, og tilbyr fritidsbåter som er myntet på de som ferierer på sommeren. I 1968 ble Zodiacs båter benyttet i  dokumentaren «Den undersjøiske Verden» Jacques Cousteau. Noe som første til en veldig økning i popularitet på det Amerikanske markedet. 1974 US Navy Pilot George Sigler setter ut på seilas fra San Fransisco til Hawaii i en Zodiac jolle. Med seg har han bare 2,7 kg mat, og ingen ferskvann. Målet med turen er å øve på nye overlevelsestaktikker. Turen endte opp med å vare i 56 dager!

I 2012  endret Zodiac den klassiske Z logoen, og adopterte den nye logoen som vi kjenner i dag. Zodiacs historie er uten likemann for oppblåsbare båter, og Zodiac Nautic er linket til alle store innovasjoner i sektoren for oppblåsbare båter. I dag er Zodiac verdenslederen innen oppblåsbare produkter, og tjenester. We welcome you to become part of the legacy today!