Sting

Sting er Nordkapps rimelige alternativ. Begge merkene eies av Frydenbø Marine og produseres på Nordkapps fabrikk i Polen. Kan sammenlignes med måten Volkswagen konsernet eier å produserer både Audi og Volkswagen. Kvaliteten står ikke tilbake for Premium-merket. Sting tilbyr et bredt modellutvalg. Blandt deres modeller finner du daycruiser, skjærgårdsjeep, arbeidsbåt og cabinbåter.

PRO-serien til Sting har nå fått tilført så mange nye modeller at vi har dedikert en egen underside til denne serien. Den retter seg mot de som ønsker å bruke båten som et arbeidsverktøy. PRO-serien er fleksibel, med båter egnet for helårsbruk, fiske eller transport av materialer og bagasje. Båtene passer godt til teinefiske, med egne blokkfester for teiner eller garnhaler. Felles for alle båtene i PRO-serien er at de har store arbeidsflater, er stabile og holder seg tørre selv i grov sjø.

Dette norske båtmerket leverer høy kvalitet! Å velge en Sting båt betyr gode opplevelser til riktig pris! Det er et klokt valg for alle som vil oppleve sjølivets gleder uten at lommeboken utsettes for mer enn nødvendig stress. Båtene er rett og slett fornuftige på alle måter, med modeller som spenner fra 4,85 til 7,25 meter.

Sting: Prisvinnende design

Sting kan skilte med å ha vunnet prisen for «European powerboat of the year» i 2017 under Europas største båtmesse i Düsseldorf! Modellen Sting 610BR stakk av med denne prisen. Båten kom senere som en daycruiser i form av 610 DC på samme skrog. Etter det har flere av deres modeller vært blant finalistene i denne prestisjefylte kåringen. Den siste modellen som var nominert, var helårsbåten 730 Fast Track i 2019. Sting og Nordkapp har gjort det stort de siste årene, mye takket være designeren Espen Thorup. Espen er mannen som har designet de aller fleste Sting-modellene, og alle Nordkapp-modellene som er tilgjengelige for salg i dag.

Alle modellene leveres nå med Mercury firetakts utenbordsmotorer, inkludert Verado, Pro XS, FourStroke, SeaPro og Jet. Basert på flere tiår med innovasjon og lederskap er Mercury utenbordsmotorer konstruert for å stå distansen ut, med legendarisk ytelse drevet av fremtidsrettet teknologi.

Perfekte hyttebåter

Flere av Stings modeller blir valgt som firmabåt for håndverkere i forskjellige yrker, samt for fiskere og hobbyfiskere i Hvalers skjærgård. Gode eksempler inkluderer snekkere, elektrikere og rørleggere. Posten på Hvaler leveres også med en Sting 600 PRO HT postbåt. Hyttefolk på Hvaler, som har tilhørighet til forskjellige steder i indre Oslofjord som Tjøme, Moss, Horten, Sandefjord og Larvik, elsker også disse båtene. De kan benyttes til det meste man måtte fantasere om. De fleste med hytte på Hvaler er helt avhengige av en båt for å frakte utstyr, materialer, hvitevarer, mat og alt de måtte trenge ut til hytten. Man kan ta ut det midtplasserte, avtagbare lasterommet i midten av båten for å få plass til lange gjenstander som for eksempel kjøleskap eller lange planker.