Quicksilver Joller

Quicksilver Ultra light ALU-RIB er en modell fra Quicksilver, som er bygget med aluminiums skrog for å gi lavest mulig vekt. Ultra Light ALU-RIB er jolle med hardt skrog, og lavest mulig vekt. Mens på modellen Quicksilver Tendy Air-deck  får man oppblåsbar dørk, som gir fleksibel lagring, og transport. Her kan man bare slippe ut luften, og rulle den sammen for transport i bil, og båt. Begge utgavene er utrustet med pontonger som har stor diameter. De store pontongene gjør at båtene stabile og gjør det enkelt å gå opp i plan. De byr også på høy bæreevne, og hjelper med å holde bagasje og varer tørre i båten.

Disse modellene har et stort bruksområde. Her kan man padle rundt på stranden, eller ta den med som lettbåt når man reiser på ferie. Du er heller ikke begrenset til sjøen, pakk sammen båten å la den bli med på Norgesferien. Dra på camping på Hvaler, i Sandefjord, eller på Tjøme? Ingen problem, ta luften ut av båten, og pakk den sammen med resten av utstyret. Da kan barna bruke den som badeleke på ferien, eller far kan sette den ut på et innlandsvann for å prøve fiskelykken.

Ultra Light ALU-RIB →

Quicksilver Ultra Light ALU-RIB er en meget lett RIB, laget i aluminium. Ultra Light  serien er designet og håndlaget for å være så lette som mulig, noe som har resultert i en kapabel RIB med minimal vekt. Den lave vekten, kombinert med store pongtonger og solid skrog, gir en unik kombinasjon av kjøreegenskaper, holdbarhet og en letthåndterbar båt. Ultra Light ALU-RIB er produsert i topp materialer og har flere smarte løsninger, som flyttbar tofte. Toften er montert på en skinneløsning som gjør den enkel å ta av, samt å justere plassering. Derfor er det enkelt å tilpasse for den som skal føre eller ro båten. Pontongene er beskyttet med en solid fenderlist rundt hele båten. Den er også utstyrt med bærehåndtak, og løftepunkter rundt om, både innvendig og utvendig. Dette gjør det til en lek å trekke båten på land, eller heise den opp på seilbåten.

Fortrinn

Kun de beste materialer er brukt for en kompromissløs lettvekts RIB. Skroget har 15° V-bunn, noe som gir gode kjøreegenskaper og en komfortabel båt. Pongtongen er laget i 0,9mm PVC, med en skrogtykkelse 2,5mm 5083 marin-aluminium. 5083 marin-aluminium er et materiale som på grunn av sin kjemiske sammensetning er svært korrosjonsmotstandig,  stivt og solid. En enorm fordel med aluminiumskrog, er at de absorberer ikke vann, slik vanlige glassfiberskrog gjør. Båten veier derfor like lite på slutten av sesongen som da den startet, hvorpå glassfiber har en tendens til å øke i vekt over tid. Siden skroget ikke trekker vann, er det heller ikke utsatt for frostsprengninger, og aluminium er 100% resirkulerbart!

Quicksilver Ultra Light ALU-RIB er med andre ord for deg som skal ha en kompromissløs lettvekts RIB!

Standardutstyr 

 • Avtagbar, justerbar tofte
 • Årer
 • Anti-skli dørkbelegg
 • Kjølbeskyttelse
 • Reim for feste av bensintank
 • Quicksilver bæreveske
 • Fotpumpe, og rep.kit (uten lim)

Teknisk data for Ultra Light ALU-RIB 270

Lengde:
270 cm
Vekt:
38 kg
Maks motor:
10 HK
Personer
3 stk

Teknisk data for Ultra Light ALU-RIB  290

Lengde
290 cm
Vekt:
41 kg
Maks motor:
15 HK
Personer
4 stk

Teknisk data for Quicksilver Tendy 240 Air-Deck

Lengde:
240 cm
Vekt:
18,8 kg
Personer
3 stk
Maks Motor
4 HK

← Quicksilver Tendy 240 Air-Deck

 

Quicksilver Tendy 240 Air-Deck er en svært praktisk liten oppblåsbare jolle. Båten har «Air-Deck», dette er et forsterket oppblåsbart skrog, med oppblåsbar kjøl. Dette gir deg enorm fleksibilitet da båten bare veier veier 18,8 kg, og enkelt kan dras rett opp båt båtens baug. Man er rett og slett ikke avhengig av stor badeplattform, eller davitere for å få med seg denne jollen. I tillegg kan man slippe luften ut av båten, for slik å enkelt transportere den med seg i bilen, eller på campingferie. Dette er noen a egenskapene som raskt har gjort denne til en favoritt verden over.

Quicksilver Tendy 240 Air-Deck er produsert i topp materialer og har flere smarte løsninger, som flyttbar tofte. Toften er montert på en skinneløsning som gjør den enkel å ta av, samt å justere plassering på. Dette gjør det enkelt å tilpasse for den som skal føre, eller ro båten. Båten kan også være en populær innstegsmodell for de minste i huset. Så har man større båt med behov for lettbåt, og ungdom i huset, så kan man her slå 2 fluer i en smekk. Quicksilver Tendy 240 Air-Deck er utstyrt med en solid fenderlist rundt hele båten, som gjør at den tåler en støt.

Standardutstyr 

 • Avtagbar, justerbar tofte
 • Årer
 • Kjølbeskyttelse
 • Reim for feste av bensintank
 • Quicksilver bæreveske
 • Fotpumpe, og rep.kit (uten lim)