Nordkapp RS (Aluminiumsbåter)

RS er fellesbetegnelsen for Nordkapp båter som er laget i aluminium.  Nordkapp RS serien kombiner de beste egenskapene fra aluminium, med det beste fra glassfiber. Resultatet er en sporty båt, med robuste egenskaper. Nordkapp RS serien skiller seg ut med sine mørke farger, aluminium, grå gelcoat, og carbondetaljer.

De to første båtene ble lansert i november 2015, og serien ble utvidet med ytterligere 3 nye modeller i av 2016. Båtene ble først kalt Nordkapp Ranger, og skiftet senere navn til Nordkapp R-Line. Det endelige navnvalget falt til slutt på Nordkapp RS. Modellbetegnelsen RS har lange som mange vet lange tradisjoner i Nordkapps historie. Eventyret fortsetter nå med Mercury, og nye modeller i ny spennende design.

Nordkapp RS 800c20200916125834

Nordkapp RS 800c

Nordkapp RS FlaggskipetDen nye modellen Nordkapp RS 800 C bygger videre på suksessen fra Nordkapp 905 Gran Coupe. Gran Coupe ...

Spennende modeller.

Nordkapp RS serien består i dag av  pilothouse båten Nordkapp RS 800C. Dette er en utrolig praktisk helårsbåt, med helt fantastisk komfort. RS er båter som må prøves i dårlig vær for å virkelig forstå filosofien bak disse båtene. En fantastisk smart styrhusløsning, med dør i begge endene av cabinen. Dette bygger videre på de praktisk egenskapene Nordkapp alltid har satt i høysetet. En sosial layout, mulighet for soveplass og varme er noen av stikkordene for denne råtassen. RS er båter som må prøves i dårlig vær for å virkelig forstå filosofien bak disse båtene.

Alle båtene levere med Mercury utenbordsmotor i svart, for å matche båtens design. Dette er motorer som presser båtene til det ytterste, slik at man virkelig får kjent på båtens fantastiske egenskaper.

Å eie en Nordkapp RS båt sier mye om deg som person. Du er sporty, eventyrlysten, og liker en utfordring. Med en Nordkapp RS modell trenger du ikke å bekymre deg for dårlig vær. Du er alltid klar til å ta imot elementene med åpne armer.

Bestill gratis Nordkapp Katalog her.

Nordkapp RS 800 C Soltak
Nordkapp RS 800c med Mercury dronefoto Stokken Båt
RS800C