Utforsk Nordkapp Coupe-serien:

Den Ultimate Båtopplevelsen. Velkommen til Nordkapp Coupe-serien, der innovasjon møter båtglede. Vi er stolte av å presentere to eksepsjonelle båter som gir deg det beste fra to verdener. Nordkapp 830 Coupe og Nordkapp 905 Coupe. Enten du er en erfaren båtentusiast eller en nybegynner, vil Nordkapp 905 Coupe og Nordkapp 830 Coupe ta din båtopplevelse til nye høyder.

Nordkapp 830 Coupe20230927003846

Nordkapp 830 Coupe

Nordkapp 830 CoupeHva skjer hvis man krysser en Nordkapp Noblesse 830 med Nordkapp 905 Coupe? Jo, da får man en helt unik båt...
Nordkapp 905 Coupe20230929101338

Nordkapp 905 Coupe

NORDKAPP 905 GRAN COUPENordkapp 905 Gran Coupe er den første båten fra Nordkapp med tak. Men det skal sies at de aller fleste...

Den første

Nordkapp 905 Coupe var den første båten fra Nordkapp med tak, og ble over natten en kjempesuksess. Men det skal sies at de aller fleste 905 Coupe selges med soft-top, som gir deg muligheten til å velge. Velge om du skal sitte lunt å fint på kalde kvelder, tørt når det regner, eller åpne båten helt opp på solskinnsdager. Konseptet er velkjent, og vi er sikre på at denne båten har alt det du drømmer om. Det er den varme mottakelsen i markedet som gitt videre inspirasjon til nye modeller i denne serien med helårsbåter.

Nordkapp 830 Coupe

Hva skjer hvis man krysser en Nordkapp Noblesse 830 med Nordkapp 905 Coupe? Jo, da får man en helt unik båt! Vi ønsker Nordkapp 830 Coupe hjertelig velkommen i familien.

Nordkapp 830 Coupe  er den andre båten fra Nordkapp med tak. Som på Nordkapp 905 Coupe vil også denne båten kunne leveres med Soft-top soltak. Men i motsetning til Nordkapp 905 Coupe, har den nye Nordkapp 830 Coupe skyvedører på begge sidene av styrhuset. Dette gir båten en ekstra praktisk passasje, og du kan enkelt gå om bord fra den siden som passer deg best. Skyvedøren akterut er erstattet med en større sofa på akterdekket, som dekker hele styrhusets bredde. Når du åpner det elektriske soltaket og begge skyvedørene, får du rikelig luftgjennomstrømning, og en nesten helt åpen båt. Det er nettopp denne funksjonen som gjør Nordkapp 830 Coupe til en fantastisk helårsbåt.

Hjertet i båtene

Midtpunktet i Nordkapp Coupe-serien er den fantastiske solsengen på baugen. Dette er det ultimate stedet å tilbringe tid, og det er enkelt å komme seg dit via gangveiene på siden av styrhuset. Dedikerte koppholdere holder glass og flasker på plass, og solsengen kan enkelt oppbevares under et dedikert trekk når den ikke er i bruk. Dette gir deg en ren og ryddig båt. Området kan også brukes som en badeplattform, og det er populært å hoppe i vannet fra båtens baug.

Fordeler med Nordkapp Coupe-serien:

  1. Allsidig Værtilpasning: Modellene i Nordkapp Coupe-serien gir deg muligheten til å nyte båtlivet uansett vær. Takket være den elektriske takluken (ekstrautstyr) og skyvedørene, kan du sitte komfortabelt inne på kjølige kvelder, holde deg tørr når regnet faller, eller åpne opp for solen på klare dager.
  2. Praktisk Ombordstigning: Med to skyvedører inn i styrhuset, tilbyr Nordkapp Coupe-serien praktisk tilgang og enkel ombordstigning.
  3. Sikker Bevegelse: Det brede fribordet, solide rekkene og håndtakene gir trygg bevegelse rundt på båten, noe som er ideelt for familier med barn. Eller om man har eldre gjester.
  4. Komfortabel Overnatting: Under dekk finner du en svært komfortable seng, elegant innredning med LED-lys, et velutstyrt toalettrom og god lagringsplass. Båtene er også forberedt for landtømming i tråd med eventuelle fremtidige reguleringer.
  5. Personlig Navigasjon: Førerplassen er utformet for optimal ergonomi og komfort. Du kan velge mellom en eller to Garmin 12-tommers kartplottere for tilpasset visning av viktig informasjon.
  6. Fantastisk Solseng: Midtpunktet i båten er den fantastiske solsengen på baugen, ideell for avslapping og bading. Solsengen har også et praktisk trekk, dette gjør at man slipper unødige puter som må inn, og ut av kabinen.
  7. Lange Turer og Eventyr: Med ekstra soveplasser i tillegg til en dobbeltseng og et eget toalettrom, kan du dra på lengre eventyr og utforske fantastiske steder som Oslo, Moss, Sandefjord, Fredrikstad, Hvaler, Tjøme, Strømstad og Koster.
Nordkapp Coupe 830 Stokken Båt bestemt bilde
Nordkapp_GC905
Nordkapp 905 Gran Coupe Mercury V12-edition solnedgang Stokken Båt