Grand

Noen av fordelene for Golden Line

Grand har tenkt på alle mulige behov. Mange er ute etter late dager i solen, med venner og familie, men for andre kan dette bli litt kjedelig. Da er det godt å vite at man kan finne mye spennende med disse båtene. Grand Golden Line serien leveres med vannskitrekk som standard på nesten alle modellene, noe som åpner for spennende aktiviteter med både vannski, wakeboard, romperistere. Båtene har mengder stuverom hvor man enkelt kan oppbevare store mengder bagasje, dykkerutstyr, vannsportsutstyr, eller matvarer fra Strømstadturen.

Alle Golden Line modellene er selvlensende, selv fra den minste modellen. Alle modellene kan også skryte av å være svært lettdrevne, og kan derfor leveres med en rekke forskjellige motorstørrelser. Fra Grand Golden Line 500 og opp leveres  alle modellene med badeplattform, og for de båtene som kan leveres med Twin motorisering vil badeplattformstørrelsen variere ut fra hvilke oppsett man velger.  De større modellene har mulighet for dusj, slik at man kan skylle av selg saltvann etter bading og vannsport.  I baugen på alle modellene er det et stort baugsteg oppå pontongen. Dette vil fungere utmerket som stupebrett for badegjestene, eller som et trygt sted å gå på land fra.

DRIVE

Grand Drive er tydelig myntet på sporty og aktive brukere. De som ønsker å bruke mye tid, ikke bare på vannet, men også i vannet. Serien har veldig fokus på plassen akter, rundt motoren hvor man finner er området enormt. Her er det rikelig med plass til gjøre seg klar til dykking, wakeboarding eller annen vannsport. Når man da kommer opp av vannet vil man oppdage at denne plassen er et perfekt sted for å kle av seg vått utstyr. Perfekt til å tørke seg før man skal inn i cockpiten, og slipper da å vøte ut sofaen. Skrogene er av helt nytt design, og henter elementer vi liker fra de nyeste Golden Line modellene. Pontongene som ligger blant annet veldig høyt i vannflaten. Som vi vet gir dette mindre skjell og groe på pontongene, samt bedre bedre sjøegenskaper.

Perfekte hyttebåter

Vi ser at flere hytteeiere oppdager RIB, og da spesielt modellene fra Grand. Hyttefolket på Hvaler som sokner til forskjellige steder i indre Oslofjord, som Tjøme, Moss, Horten, Sandefjord, og Larvik elsker disse båtene. Med sine hurtiggående gode sjøegenskaper er det lett for hytteeierne å ta båten med seg hjem når helgen er over, da man krysser Oslofjorden på et øyeblikk.

Hovedgrunnen til at modellene fra Grand er så populære, er at disse båtene dekker alle sommerbehov, være det seg en enkel handletur på butikken, møte familie å venner i byen eller skjærgården. Ikke minst så er de veldig enkle å holde vedlike. De aller fleste med hytte på  Hvaler er helt avhengig av en båt for å frakte familie, venner, utstyr, mat og alt de måtte trenge ut til hytten. Vi har til og med sett kunder lesse båtene med enorme mengder materialer, når de skal fornye platten sin.