VBOATS Q-Experience

Welcome to the Q-Experience
Q-kartplotter/ underholdningssystem

 

I dagens biler betjenes alt fra multimedia, navigasjon, ryggekamera, innstillinger, temperatur osv. fra en og samme enhet i bilen. Hvorfor skal det ikke være likt i din båt?

Vi leverer nå våre VBOATS Voyager modeller med Q-Kartplottere. På alle modellene kan du velge 10″ eller 16″ Q-Kartplotter. This is the Q-Experience. Ler mer om VBOATS Voyager-serien her.

Ikke bare en kartplotter. Alt-i-ett løsning.

Inspirasjonen til Q-kartplotter har kommet hovedsakelig fra bilindustrien, smarttelefoner og nettbrett. Grand har nå integrert alle nøkkelfunksjonene på en stor multitouch-skjerm. Q-Kartplotter har laget funksjoner for underholdning, sikkerhet og læring.

Kartplotterfuksjonen er bygget rundt Navionics+ kart, og kartene kjøpes utenom, på micro-sd kort som før. Systemet har WIFI/Bluetooth og GSM. Siden Q-plotteren kan kobles opp mot internett gir det mulighet for online værmelding, samt kart/software oppdateringer. Båtens instruksjonsbok vil være lastet ferdig inn i skjermen, slik at man alltid har denne lett tilgjengelig.

Fremtidens båt, i dag!

Som nevnt er multimedia-spiller ferdig integrert i systemet, og har innebygd DAB radio og musikkavspiller (Bluetooth). Så her trenger man bare å velge forsterker, og høyttalere som opsjon, så er sommerfesten i gang. Data for motor og tankmåler kobles rett til enheten. På denne måten blir ekstra instrumentering overflødig, og man får et rent minimalistisk design på konsollen. Det er også utviklet en mobil app til systemet som lar deg følge med på fartøyet fra telefonen.*

*Noen av funksjonen vil kreve Mercury Vessel Link som ekstrautstyr til motoren.

Noen av fordelene med Q-plotter

  • Integrert mobilnett, med mulighet for å opprette WIFI-hotspot
  • OTA ( Softwareoppdatering over luften )
  • Bluetooth-deling av musikk rett fra mobil.
  • Når Bluetooth er tilkoblet, kan du få varsler om innkommende anrop
  • Veiledning, videoer, båtmanualer og annet supportmateriell
  • Online værmelding med sanntidsværvarsler
  • AIS-meldinger rett på kartplotteren
  • FM- og DAB-radio Integrert

Under finner du noen enkle instruksjons videoer

Hvordan link din mobil.

Hvordan legge til en rute

Hvordan vise motordata

Hvordan vise værmelding