Stokken Båthotell

Stokken Båthotell

Stokken Båt & Motor AS kjøper Skjelsbo Båthotell. Vi ønsker kundene vi overtar fra Skjelsbo, hjertelig velkommen til Stokken familien, og våre eksisterende kunder velkomne til Stokken Båthotell. Med dette oppkjøpet ønsker vi gi våre kunder en enda bedre opplagsopplevelse. Vi har nå et moderne Båthotell, med eget verksted, der båten står oppvarmet og frostfritt gjennom vinteren. Båthotellet ligger i umiddelbar nærhet til vår butikk. Hos oss får båten din det godt!

 

Hvordan fungerer det? Du sender en henvendelse via Opplagskjemaet vårt. Du vil så bli kontaktet av oss, med et tilbud for opplag av din båt.

Videre så leverer du båten din i bryggen hos Stokken Båt & Motor, til avtalt tid på høsten, og henter den ferdig i bryggen til våren. I mellomtiden slipper du å tenke på bukker, ettersyn, vær, vind, kulde, pussing, stoffing eller kalesje. Vårt servicetilbud gir deg en komplett løsning, med sertifiserte mekanikere som kan ta servicer og installasjon av div utstyr, samt garantijobber for både Evinrude og Suzuki påhengsmotorer.