580s – Sting lanserer ny modell!

580s – Sting lanserer ny modell!

Sting 580S – Smart skjægårdsjeep

Sting 580S er en helt ny modell fra det Norske båtmerket. Dette er første modell fra Sting i det som bare kan tolkes som en ny moderne designretning. Det kan se ut som Sting har hentet mye inspirasjon fra deres søstermerke Nordkapp, noe som absolutt må sies å være et smart trekk. Nordkapps skjærgårdsjeeper må være noen av Norges mest populære modeller.

Raffinerte linjer, smarte løsninger og god bredde som gir ekstra plass har gjort Nordkapp Enduro 605 til en favoritt i skjærgården. Med enkel tilgang, høyt fribord og god stabilitet er den en praktisk skjærgårdsjeep med fokus på sikkerhet. Frydenbø Marine som eier både Nordkapp og Sting ønsker nå å videreføre denne suksessoppskriften med nye Sting 580S.

Sting 580S er designet for å gi deg en mer problemfri båtopplevelse. Konsoll og stoltrekkene er enkle å sette på, og du bruker derfor ikke unødvendig tid på dette når du har lagt til. Praktiske fenderholdere gjør det enkelt slenge ut fenderne , uten at de blir i veien når de skal vippes tilbake i båten. Alt er med på å gi deg et enklere båtliv.

Sting 580S med ny baug

Som tidligere nevnt har Sting 580S mye til felles med storesøsteren Nordkapp Enduro 605. Inspirasjonen er synlig når man ser baugpartiet på nye Sting 580S. Denne har i likhet med Nordkapp-modellene en butt baug, med dette har vi tidligere sett også på andre Sting modeller. Vi har bare ikke sette det så utpreget på en Sting skjærgårdsjeep. I baugen finner du baugtrinnet som en integrert del av skroget, med trappetrinn ned i båten. Dette forenkler og gjør ombord, og landstigning trygt og sikkert. Baugtrinnet kan også brukes som en plattform for stuping.

Er du glad i dagsturer ut i skjærgården, blir garantert solsengen i baugen din nye favorittplass. Putene legges enkelt på plass, og stues like enkelt bort igjen når man ikke lengre trenger de. Det største stuverommet finner du i førerkonsollen. En stor luke åpnes enkelt, og du kan da enkelt laste inn og ut varer fra handleturen eller bagasje.

Førerposisjonen på 580S er flyttet mot senter av båten, noe som gjør båten sentrert under kjøring. Med stamtavlen til Sting 580S kan vi anta at denne har svært solide allværs-egenskaper. Her er komfort og sjødyktighet satt i høysete.

Smarte løsninger gir deg uproblematisk liv på sjøen

I 580S viderefører Sting mange av de veletablerte og smarte løsningene fra 485S og 530S, og gir i tillegg forbedret plass og føreropplevelse. Et bredt, stabilt skrog med gode kjøreegenskaper gir alle ombord en komfortabel opplevelse på sjøen. Motoriseringen fra Mercurys stillegående 100 og 115 hesters motorer gjør at 580S har en myk og behagelig gange, både i sakte fart, og i cruise-fart.

Førerbenken har fordelen av at den har en praktisk vendbar/flippbar rygg. Dette gjør at du snur sitteretningen på 1-2-3 og har god ryggstøtte hele tiden. Du sitter også godt og får god oversikt over barnas eller barnebarnas bading på badeplattformene.  I førerbenken har du også ekstra stuerom til oppbevaring av bagasje.

 

 

Kontakt våre selgere Håvard, for å sikre din Sting 580s for kommende sesong!*
*Svært begrenset antall første sesong.

Håvard – 989 05 393

LES MER OM STING 580S HER