River Boats i vår utstilling !

River Boats i vår utstilling !

Stokken Båt & Motor AS har lenge gledet seg til å vise frem River Boats modellene, og endelig er dagen her! De første båtene er nå utstilt med Mercury motorer utenfor vår butikk, og vi er stolte over å presentere dem for våre kunder. Du kan altså nå ta turen til oss, og oppleve River Boats i vår utstilling.

River Boats har vært kjent for sine stabile og lettplanende båter i mange år, og vi er sikre på at de vil glede mange båteiere i fremtiden. Med modellene vi når har fått til vår utstilling, har du mulighet til å se båtene i forskjellige fargekombinasjoner.

Båtene har en stilfull design, med en ekte norsk touch, og de er bygget med fokus på stabilitet og sikkerhet. Med en robust konstruksjon og høy kvalitet på materialene, kan man være sikker på at båten vil holde i mange år.

Mercury motorene som er montert på båtene, sikrer en jevn og stillegående gange. Med denne kombinasjonen av båt og motor, vil du få en  fantastisk båtopplevelse. Det er en ren glede å suse av gård på solskinnsdag med en River Boats. Båtene kommer enkelt i plan med de moderne Mercury motorene som er utstyrt med direkteinnsprøyting. Dette gir bedre akselerasjon, og lavere forbruk.

Med eller uten XR konsoll

Sortimentet består i dag av 4 kule båter som alle kan leveres med, eller uten konsoll. Felles for alle modellene er et stort utvalg fargekombinasjoner. XR-sett – XR-settet består av styrekonsoll, styring, USB-lader, to seter, armlene samt feste til betjeningspanel for gass/gir. Hullene for åregafler blir forblendet og padleåre er også inkludert. De minste modellene River 290, og River 350 har samme bredde, og design. Her skiller det bare på lengde, plass, og motorisering. Storesøstrene River 420, og River 460 kjører et litt annet design. Hvis man er i markedet for en kul ungdomsbåt eller øyhopper, så anbefaler vi å sjekke ut alle modellene.

 

Fokus på miljø og vår miljøprofil «Green River»

River Båtene er 100% resirkulerbare og de har lettdrevne hybrid katamaran v-bunn skrog. Det blir  benyttet norsk miljøvennlig strøm, i motsetning til deres konkurrenter med fossil brensel, og ikke minst importerte langreiste båter uten miljøfokus i produksjonen. De bruker de mest anerkjente underleverandørene og kildesorterer deres avfall. Dette gjør River Boats til et svært miljøvennlig valg slik at karbonavtrykket blir minst mulig. Forskning og hjelpemiddel apparatet er en del av hverdagen deres og det kommer mer spennende miljøvennlig teknologi fra de fremover! Ønsker du å vite mer om modellene fra River Boats, så kan du lese om alle River modellene her.

Opplev River Boats hos Stokken Båt & Motor AS

Vi oppfordrer alle båteiere til å besøke vår butikk og se de nye River Boats modellene på nært hold. Vår dyktige og kunnskapsrike personale vil være tilgjengelig for å besvare alle spørsmål og veilede deg gjennom prosessen med å velge den perfekte båten for ditt behov.

Endelig har vi mottatt de første modellene fra River Boats i vår utstilling, og vi kan ikke vente med å vise dem frem til våre kunder. Vi håper du vil besøke oss snart for en spennende båtopplevelse!