River Boats – Sommerfavoritten hos oss!

River Boats – Sommerfavoritten hos oss!

Stokken Båt & Motor AS har inngått samarbeid med enda et lokalt båtmerke. Hva kan vel være bedre enn et båtmerke fra Fredrikstad, i Hvalerskjærgården? River Boats har sitt hovedkontor på Gressvik, hvor de også produserer flere av sine modeller. Fra våre lokaler til deres fabrikk er det bare 17,2 km. Her snakker vi kortreist båt!

River Boats tilbyr i dag robåter, kombijoller, og skjærgårdsjeeper i utrolig flotte fargekombinasjoner. Flere av modellene passer også utmerket som et alternativ til RIB på badeplattformen til familiens cabincruiser. Her kan familien kombinere båt til barna, eller ungdommen i huset, med båten man allerede har på hytta. Den praktisk størrelsen gjør at mange velger denne i stedet for hovedbåten, når de bare skal til butikken for å handle. Den beskjedne størrelsen gjør det rett og slett utrolig enkelt å finne plass til båten, i bryggeanlegget, eller utenfor butikken.

Båtene produseres i polyetylen, som er ekstremt slagfast og slitesterkt, med minimalt vedlikehold. River Boats er 100% resirkulerbare, og miljøvennlige, samtidig som båtene er konkurransedyktige på pris. Modellene fra River Boats har lav vekt og kan enkelt dras opp i fjæra, eller på stranda. Når sesongen er over kan den enkelt lagres utenfor hytta.

 

River 350 robåt i solnedgang

Med eller uten XR konsoll

Sortimentet består i dag av 4 kule båter som alle kan leveres med, eller uten konsoll. Felles for alle modellene er et stort utvalg fargekombinasjoner. XR-sett – XR-settet består av styrekonsoll, styring, USB-lader, to seter, armlene samt feste til betjeningspanel for gass/gir. Hullene for åregafler blir forblendet og padleåre er også inkludert. De minste modellene River 290, og River 350 har samme bredde, og design. Her skiller det bare på lengde, plass, og motorisering. Storesøstrene River 420, og River 460 kjører et litt annet design. Hvis man er i markedet for en kul ungdomsbåt eller øyhopper, så anbefaler vi å sjekke ut alle modellene.

Fokus på miljø og vår miljøprofil «Green River»

River Båtene er 100% resirkulerbare og de har lettdrevne hybrid katamaran v-bunn skrog. Det blir  benyttet norsk miljøvennlig strøm, i motsetning til deres konkurrenter med fossil brensel, og ikke minst importerte langreiste båter uten miljøfokus i produksjonen. De bruker de mest anerkjente underleverandørene og kildesorterer deres avfall. Dette gjør River Boats til et svært miljøvennlig valg slik at karbonavtrykket blir minst mulig. Forskning og hjelpemiddel apparatet er en del av hverdagen deres og det kommer mer spennende miljøvennlig teknologi fra de fremover! Ønsker du å vite mer om modellene fra River Boats, så kan du lese om alle River modellene her.