NYHET! Nordkapp lanserer helt ny modell RS 800c

NYHET! Nordkapp lanserer helt ny modell RS 800c

Navnet er Nordkapp RS 800 C

Nordkapp lanserer nå en helt nye modell i RS serien. RS serien er Nordkapps aluminiumsbåt serie. Den nye modellen RS 800 C bygger videre på suksessen fra Nordkapp 905 Gran Coupe. Gran Coupe var Nordkapps første lukkede båtmodell og ble øyeblikkelig en hit. RS 800 C har tatt med seg kanskje den mest populære egenskapen fra 905 Gran Coupe. Vi snakker om soltaket som lar deg åpne båten. Soltaket gir deg mulighet slippe solen inn, og varmen ut på dager med strålende vær.

I motsetning til 905 Gran Coupe som har en egen kabin under dekk, så har RS 800 C åpen baug. Nordkapp har likevel ikke glemt de som ønsker overnattingsmulighet i båten. I cabinen er det mulighet for solskjerming, og soveplass. Med denne båten fortsetter Nordkapp å tenke nytt og annerledes, og deres modellutvalg dekker nå de aller fleste behov.

Nordkapp RS 800 C er en modell som har vært på tegneblokken lenge, og bruker et helt ny-designet skrog i aluminium fra Nordkapp. Dette bør by på kjøreegenskaper av de sjeldne, samtidig som komfort, og praktiske detaljer er ivaretatt.

Her kan du se bilder og video, samt  lese mer om nye Nordkapp RS 800 C

 

Kort om Nordkapp RS Serien.

RS er fellesbetegnelsen for Nordkapp båter som er laget i aluminium.  RS serien kombiner de beste egenskapene fra aluminium, med det beste fra glassfiber. Resultatet er en sporty båt, med robuste egenskaper. RS serien skiller seg ut med sine mørke farger, aluminium, grå gelcoat, og carbondetaljer.

De to første båtene ble lansert i november 2015, og serien ble utvidet med ytterligere 3 nye modeller i av 2016. Båtene ble først kalt Nordkapp Ranger, og skiftet senere navn til Nordkapp R-Line. Det endelige navnvalget falt til slutt på RS. Modellbetegnelsen RS har lange som mange vet lange tradisjoner i Nordkapps historie. Eventyret fortsetter nå med Mercury, og nye modeller i ny spennende design.

Bestill gratis Nordkapp Katalog her.