NYHETER! VBOATS lanserer nye modeller!

NYHETER! VBOATS lanserer nye modeller!

Voyager +2 modeller

VBOATS  lanserte i helge 2 helt nye modeller i Voyager-serien under “Alt for Sjön” i Stockholm. Modellen Voyager 700 COB ( Cabin Open Bow) er er en videreutvikling av den populære Voyager 700 Cabin.  Her har de nå rett og slett åpnet baugen på båten. Noe vi tror vil gjøre dette til en ettertraktet fisk, og arbeidsbåt. Du kan lese mer om Voyager 700 COB her. 

Den andre båten heter Voyager 800 Cabin. Etter tilbakemeldinger fra kunder som forelsket seg i 700 Cabin, men som ønsket seg mer uteplass, så har de nå en modell som passer perfekt disse. VBOATS har rett og slett brukt den populære 700 Cabin som bare, og forlenget akterdekket med 1 meter. Det gir enorm plass i cockpiten. Du kan lese mer om Voyager 800 Cabin her.

VBOATS stiller med stor stand, og mange båter under årets båtmesse. Begge de nye modellene vil være å finne på Sjøen for alle som arrangeres 18. – 22. MARS 2020 på Lillestrøm.

 

NYHET! Q-Experience kartplotter/underholdningssystem

Ikke bare en kartplotter. En helt ny brukeropplevelse. This is the Grand Experience!

På Voyager-serien leverer vi båtene med Q-Experience kartplottere, en fullintegrert brukeropplevelse. Les mer om Q-kartplotter her