NYHET! Nordkapp lanserer RIB! Airborne 7

NYHET! Nordkapp lanserer RIB! Airborne 7

Nordkapp Airborne

Nordkapp lanserer det de selv kaller neste generasjons RIB. Dette er den aller første RIB’en i en ny serie med båter fra Nordkapp. Airborne er navnet de har valgt til den nye serien. Denne nye serien har et nyskapende designspråk, med skarpere linjer. Båten har svevende steps/vinger på sidene over pontongen, og et svevende baugsteg. Ikke bare ser dette nytt og forfriskende ut i et marked hvor mange RIB modeller snart er helt like, men det gjør også båten mer slitesterk. Siden de ikke er festet i pontongen, slipper man å bekymre seg for gelcoatskader på disse stegene om det skulle være lite luft i pontongen. Dette kombinert med røff grå farge gir båtene et veldig moderne uttrykk. Med Airborne-serien ønsker Nordkapp å kunne tenke annerledes, være kreativ, og teste ut nye ideer som ikke eksisterer i dagens RIB marked.

Første modell i serien heter Airborne 7. Her vil man øyeblikkelig se at inspirasjonen for båtens layout er hentet fra deres Enduro skjærgårdsjeeper. Her finner man en førerorientert Nordkapp konsoll i kjent stil, med mulighet for spreyhood, og kalesje. Dette er en egenskap vi vet våre kunder har savnet på RIB. Enkelte har gått så langt som å få sydd sin egen, men det blir alltid bare en halvgod løsning, da det ikke er noe naturlig sted å stuve disse vekk. I kjent Nordkapp stil ligger kalesjen lagret i kalesjegarasje inni konsollen, som gjør at denne er ute av veien, men klar for bruk til enhver tid. Føreren sitter godt beskyttet.

Like tøff som den ser ut!

Nordkapp Airborne 7 kan backe opp det tøffe utseende med en B på CE sertifiseringen. Det vil si at Airborne 7 er ment for bruk utenfor kysten. Den er med andre ord konstruert for reiser utenfor kysten der vindstyrken kan komme opp i 8 (på Beafort-skalaen) og den signifikante bølgehøyden kan komme opp i 4 meter. Dvs at båten skal tåle vind inntil 21 m/sek, og bølger inntil 6,7 m. Da tipper vi den nevnte kalesjen virkelig vil komme til nytte. Vi kan jo spekulere om det er fra luftige svev under slike forhold, at navnet Airborn ble født.

Førerposisjonen har også god sidestøtte, og håndtak for passasjer. Kalesje i kjent Nordkapp stil dekker hele førerplassen, og det gir deg en helårs-RIB som tåler både høst- og vintervær! Disse allværs-egenskapene, kombinert med fantastisk komfort og sjødyktighet, lar deg krysse Oslofjorden på et øyeblikk. Om du skal fra Hvaler til Tjøme, Oslo til Sandefjord, eller Larvik til Moss, med denne båten skal det godt gjøres å la seg overraske av dårlig vær.

Våre selgere Håvard og Chriss vil være tilgjengelig på telefon gjennom helgen, for å ta imot bestillinger. Vi snakker her om et svært begrenset antall båter som vil være leveringsklar for kommende sesong. Så her vil det lønne seg å være tidlig ute.

Håvard – 989 05 393
Chriss – 417 87 557

LES MER OM NORDKAPP AIRBORNE 7 HER